Unitatea de comandă a pompierilor

60282
269,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Acest captivant set de joc Unitatea de comandă a pompierilor LEGO® City (60282) include un camion clasic de pompieri cu un catarg de macara funcțional. 

Număr piese
380
Cu Vârsta Între
6+
Categorie
LEGO City

Copiii primesc de asemenea o mulțime de personaje TV din LEGO City, inclusiv Bob, Feldman și Toastie, robotul pompier, completat cu un tun de apă care lansează elemente de apă. Transportă-ți micul erou în inima serialului TV Aventuri în LEGO City, unde poate decide asupra scenariului!

Jucărie de construcție ideală pentru copii de 5 ani și maimari
În cutie, vei găsi instrucțiuni de construcție ușor de urmat pentru acest set de joc LEGO City. Sau poți descărca Instructions PLUS, parte a aplicației gratuite LEGO Building Instructions pentru smartphone-uri și tablete. Acest ghid de construcție interactiv cu instrumente uimitoare de vizualizare cu zoom și rotire, transformă rapid copiii în maeștri constructori!

Joacă creativă pentru copii
Seturile de joc de pompieri LEGO City oferă o lume a distracției unde creativitatea se poate dezvolta, cu clădiri bogate în dotări, vehicule realiste și personaje interesante care inspiră joaca imaginativă bazată pe scenarii din viața reală.

60282

Date produs

Număr piese
380
Cu Vârsta Între
6+
Categorie
LEGO City