Suport secret

41924
99,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Seturile LEGO DOTS incurajeaza creativitatea fara restrictii. Copiii isi pot perfectiona abilitatile precum gandirea imaginativa si rezolvarea simpla a problemelor pe masura ce decoreaza cutia de jucarie si apoi pot impartasi modelele cu prietenii. Acest ingenios compartiment secret pisica este recompensa perfecta pentru fete si baieti.

Număr piese
451
Cu Vârsta Între
6+
Categorie
LEGO DOTS

Inspira un mic pasionat de lucru manual sau de animale cu acest set cool Compartiment secret LEGO DOTS (41924)! Conceput pentru a fi asamblat rapid, acest set permite fetelor si baietilor sa-si creeze si sa-si personalizeze propria cutie unica pentru a-si pastra in siguranta toate micile secrete. Curatarea si sortarea sunt floare la ureche datorita tavitei de pastrare cu capac incluse.

Aceasta formidabila cutie utila consta dintr-o pisica cool, cu labute ce tin un biletel sau o fotografie mica. Corpul pisicii devine un suport pentru creioane si are 2 compartimente ascunse, plus un element in forma de cheie pentru a scoate placute, si o multime de placute distractive pentru a extinde abilitatile copiilor de a se exprima. Chipul, urechile si picioarele pisicii pot fi de asemenea remodelate pentru a reflecta orice pozitie sau dispozitie.

41924

Date produs

Număr piese
451
Cu Vârsta Între
6+
Categorie
LEGO DOTS