Navă de patrulare a poliției

60277
249,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Această jucărie plutitoare Navă de patrulare a poliției LEGO City (60277) este plină de dotări impresionante, inclusiv un post de control detaliat și dronă de supraveghere.

Număr piese
276
Cu Vârsta Între
5+
Tip construcție
Vapoare, bărci
Categorie
LEGO City

Copiii pot apăsa o manetă pentru a elibera scafandrul și scuterul de scafandru și pot trage cu lansatorul de plasă pentru a prinde mini submarinul escrocilor. Cu 5 minifigurine la bord, inclusiv Gracie Goodhart, Frankie Lupelli și Hacksaw Hank din serialul TV Aventuri în LEGO City, ai inspirație din plin pentru joacă pe roluri creativă.

Distractiv și ușor de construit
Include un ghid de construcție ușor de urmat și Instructions PLUS - parte a aplicației gratuite Instrucțiuni de construcție LEGO pentru smartphone-uri și tablete. Acest ghid de construcție interactiv, cu instrumente de vizualizare cu zoom și rotire ajută rapid constructorii LEGO în devenire să devină maeștri constructori!

Jucării cool pentru copii
Seturile de poliție LEGO City oferă scenarii captivante de joacă ce reproduc viața reală într-un mod distractiv și imaginativ, cu vehicule realiste și personaje pline de inspirație pe care copiii le vor adora.

60277

Date produs

Număr piese
276
Cu Vârsta Între
5+
Tip construcție
Vapoare, bărci
Categorie
LEGO City