Elicopter de pompieri

60281
149,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Un deliciu pentru fanii serialului Aventuri în LEGO® City, acest captivant set de joc Elicopter de pompieri LEGO City (60281) include un elicopter de jucărie, o motocicletă și un decor de centrală electrică cu flăcări LEGO ce se pot stivui, pentru a crea vâlvătăi mai mari!

Număr piese
212
Cu Vârsta Între
5+
Categorie
LEGO City
Cod EAN
5702016911541

Un deliciu pentru fanii serialului Aventuri în LEGO® City, acest captivant set de joc Elicopter de pompieri LEGO City (60281) include un elicopter de jucărie, o motocicletă și un decor de centrală electrică cu flăcări LEGO ce se pot stivui, pentru a crea vâlvătăi mai mari! Copiii pot trage cu tunurile de apă ale elicopterului pentru a stinge incendiul și se pot bucura de joacă pe roluri distractivă cu 3 minifigurine incluzând un muncitor, pilotul elicopterului și eroul TV Clemmons din LEGO City.

Set LEGO cool pentru copii de 5 ani și mai mari
În cutie vei găsi instrucțiuni de construcție pentru acest set LEGO City. Sau poți descărca Instructions PLUS, parte a aplicației gratuite LEGO Building Instructions pentru smartphone-uri și tablete. Acest ghid de construcție interactiv cu instrumente uimitoare de vizualizare cu zoom și rotire, transformă constructorii LEGO în devenire în maeștri constructori!

Un cadou minunat pentru copii creativi
Seturile de joc de pompieri LEGO City oferă o experiență plăcută de construcție și joacă cu clădiri bogate în dotări, vehicule realiste și personaje distractive care stimulează joaca imaginativă pe roluri cu final deschis, bazată pe evenimente din viața reală.

60281

Date produs

Număr piese
212
Cu Vârsta Între
5+
Categorie
LEGO City
Cod EAN
5702016911541