Confruntarea dintre Omul păianjen și Sandman

76172
49,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

LEGO® Marvel Spider-Man: Confruntarea dintre Omul Păianjen și Sandman (76172) este un set de joc de calitate superioară super distractiv pentru super-eroii în devenire. Conceput special pentru copilasi de 4 ani și mai mari, încurajează joaca împreună și oferă beneficii de dezvoltare.

Varsta recomandata: 4+

Număr piese
45
Cu Vârsta Între
4+
Categorie
LEGO Marvel Super Heroes
Cod EAN
5702016912777

Cel mai bun început pentru mințile în creștere
Surprinde un mic super-erou cu acest set LEGO 4+ și inițiază-l în distracție. Cărămida de pornire specială șasiu ajută micuții să înceapă și să descopere bucuria de a construi „singuri”. Ghidul simplu inclus pentru construcție și joacă îi ajută (pe adulți de asemenea) să-și dezvolte abilitățile de construcție creativă. Pentru mai multă distracție în construcții, aplicația LEGO Building Instructions ce se poate descărca include Instructions PLUS digitale, care permite copiilor să facă zoom, să rotească și să-și vizualizeze setul de joc pe măsură ce construiesc.

Distracție pentru toată familia
Un set de joc LEGO 4+ este un deliciu pentru copilași și părinți deopotrivă. Pe măsură ce adulții transmit mai departe abilitățile lor de construcție, ei împărtășesc etape prețioase de dezvoltare cu micul lor constructor în devenire.

76172

Date produs

Număr piese
45
Cu Vârsta Între
4+
Categorie
LEGO Marvel Super Heroes
Cod EAN
5702016912777