Camion pentru lucrări rutiere

60284
44,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Iată un cadou distractiv pentru a impulsiona imaginația copiilor! Această jucărie Camion pentru lucrări rutiere LEGO® City (60284) constă dintr-un încărcător frontal cu o cupă basculantă, o roabă, conuri de trafic, indicator de lucrări rutiere și o lopată. Adaugă apoi minifigurina inclusă muncitor drumar LEGO City și figurina șobolan, pentru ore întregi de joacă imaginativă.

Număr piese
58
Cu Vârsta Între
4+
Categorie
LEGO City
Cod EAN
5702016889604

Distracție în construcție și joacă pentru fete și băieți de 4 ani și mai mari Acest set 4+ de jucării de construcție include un ghid de construcție ușor de urmat și un element cu Cărămizi de pornire - o bază parțial construită de la care poate începe construcția. Iar cu aplicația gratuită Instrucțiuni de construcție LEGO pentru smartphone-uri și tablete, copiii primesc de asemenea Instructions PLUS - un ghid interactiv de construcție cu instrumente uimitoare de vizualizare cu zoom și rotire care ușurează construcția LEGO.

Despre Vehicule grozave LEGO City
Seturile de joc Vehicule grozave LEGO City oferă jucării de uscat, aeriene și maritime pline de dotări, care incită imaginația. Copiii pot explora vehicule clasice și pot crea povești și scenarii care reproduc viața reală într-un mod distractiv și imaginativ.

60284

Date produs

Număr piese
58
Cu Vârsta Între
4+
Categorie
LEGO City
Cod EAN
5702016889604