Aventuri din cartea de povești cu Elsa și Nokk

43189
112,70 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Copiii pot explora scene și povești din Regatul de gheață 2 de la Disney în acest set imaginativ Aventuri din cartea de povești cu Elsa și Nokk LEGO® ǀ Disney (43189)

Număr piese
125
Cu Vârsta Între
5+
Categorie
LEGO Disney
Cod EAN
5702016909159

Acest set constă dintr-o carte personalizabilă ce se poate deschide și o foaie cu autocolante pentru a o decora, plus instrucțiuni de construcție tipărite și Instructions PLUS digitale. Folosind aplicația Instrucțiuni de construcție LEGO, copiii pot face zoom, roti și vizualiza modelul. Procesul de construcție ghidat le permite chiar și constructorilor mai mici să se simtă ca niște maeștri constructori... formidabil!

Joacă pe roluri distractivă din mers
Copiii au parte de distracție creativă din plin cu acest set portabil. Acesta poate fi folosit separat sau poate fi adăugat la alte seturi LEGO ǀ Disney și este plin de dotări și elemente de pornire a jocului pentru a inspira imaginația.

Personaje preferate și scene captivante
Acest set creativ LEGO ǀ Disney dă ocazia copiilor de a porni joaca rapid, cu 3 figurine micropăpuși - inclusiv Iduna și 2 versiuni ale Elsei Disney - plus figurinele LEGO Olaf, Nokk și Uriașul pământului. Cartea de povești este un cadou minunat pe care copiii minunați îl merită și cu care se pot juca în fiecare zi.

43189

Date produs

Număr piese
125
Cu Vârsta Între
5+
Categorie
LEGO Disney
Cod EAN
5702016909159