Raya și Palatul Inimă

43181
399,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Pe fanii Disney îi așteaptă aventuri cu acest set Raya și Palatul Inimă LEGO® ǀ Disney (43181). Setul vine cu instrucțiuni de construcție tipărite și Instructions PLUS digitale! Folosind aplicația Instrucțiuni de construcție LEGO, procesul de construcție ghidat din viața reală le permite chiar și constructorilor mai mici să se simtă ca niște maeștri constructori adevărați... formidabil

Număr piese
610
Cu Vârsta Între
7+
Categorie
LEGO Disney Princess

Detalii atractive de construcție
Palatul construibil are 6 săli diferite de explorat, inclusiv sala tronului, sala comorilor și o sală ascunsă în spatele unui perete rotativ. Cele 2 turnuri laterale se deschid și pot păstra armele lui Raya și Namaari. Turnul central se deschide pentru a dezvălui un dormitor, cu portrete ale prietenilor lui Raya.

Aventuri captivante
Copiii pot plonja în joacă cu 2 figurine minipăpuși din Raya și ultimul dragon de la Disney - Raya și Namaari - plus figurinele LEGO Tuk Tuk și Serlot al lui Namaari. Setul este un cadou unic de sărbători și poate fi combinat cu Raya și Dragonul Sisu LEGO ǀ Disney (43184) pentru a crea un set suprem de jucării de construcție Palatul Inimă, pentru cea ma grozavă distracție cu joacă pe roluri.

43181

Date produs

Număr piese
610
Cu Vârsta Între
7+
Categorie
LEGO Disney Princess