Raya și Dragonul Sisu

43184
149,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Pe fanii Disney îi așteaptă emoție și mister în acest set cu totul diferit, Raya și Dragonul Sisu LEGO® ® Disney (43184). Acest kit captivant include 2 construcții și o mulțime de accesorii pentru a impulsiona joaca fără sfârșit. Setul vine de asemenea cu instrucțiuni de construcție tipărite și Instructions PLUS digitale! Folosind aplicația Instrucțiuni de construcție LEGO, procesul de construcție ghidat din viața reală le permite chiar și constructorilor mai mici să se simtă ca niște maeștri constructori adevărați... formidabil!

Număr piese
216
Categorie
LEGO Disney Princess

Posibilități creative
Acest set cu final deschis permite copiilor să se joace așa cum doresc. Ei pot recrea scene captivante din film sau pot inventa scene noi cu o poartă detaliată a palatului care are o cameră mică secretă și o cascadă ce se deschide, plus o figurină minipăpușă Raya și o figurină LEGO Dragonul Sisu.

O recompensă distractivă
Această jucărie construibilă este gata pentru a fi adusă la viață de imaginația unui copil, și este un cadou unic care-i va impresiona pe toți pe terenul de joacă. Poate fi combinată de asemenea cu setul Raya și Palatul Inimă LEGO ǀ Disney (43181) pentru a crea Palatul Inimă suprem.

43184

Date produs

Număr piese
216
Categorie
LEGO Disney Princess