LEGO The Lego Movie - Cutia de construcție a Reginei Watevra! 70825
  • LEGO The Lego Movie - Cutia de construcție a Reginei Watevra! 70825

Cutia de construcție a Reginei Watevra!

70825
199,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Construiește-o și reconstruiește-o pe Regina Watevra Wa'Nabi într-o mulțime de forme diferite, exact ca în MAREA AVENTURĂ LEGO® 2™! Creează un violoncel trist, un dinozaur furios, o mașină veselă și altele.

Număr piese
455
Categorie
LEGO Movie

Cutia de construcție a Reginei Watevra! (70825) LEGO Movie 2

Construiește-o și reconstruiește-o pe Regina Watevra Wa'Nabi într-o mulțime de forme diferite, exact ca în MAREA AVENTURĂ LEGO® 2™! Creează un violoncel trist, un dinozaur furios, o mașină veselă și altele. Cu imaginația ta de maestru constructor, nu există limite cu acest set creativ de constructor!

Conține cărămizi LEGO® multicolore cu care o vei putea construi și reconstrui pe regina Watevra Wa’Nabi în 15 forme diferite: grămadă de cărămizi/Regină, mașină, fluture, ciocan, diavol, vulcan, violoncel, balenă, caracatiță, gorilă, dinozaur, dragon, liliac, rachetă și toaster.

Acest set THE LEGO® MOVIE 2™ include instrucțiuni de construcție pentru fiecare model, plus idei care te pot ajuta să o construiești pe regină în noi forme imaginate de tine.

Recreează scene pline de distracție din THE LEGO MOVIE 2 cu această jucărie construibilă plină de culoare pentru copii.

Regina Watevra Wa’Nabi în forma ei de grămadă de cărămizi măsoară peste 11 cm înălțime, 7 cm lățime și sub 1 cm adâncime.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

70825

Date produs

Număr piese
455
Categorie
LEGO Movie