LEGO Technic - Mini CLAAS XERION 42102
  • LEGO Technic - Mini CLAAS XERION 42102
  • LEGO Technic - Mini CLAAS XERION 42102
  • LEGO Technic - Mini CLAAS XERION 42102
  • LEGO Technic - Mini CLAAS XERION 42102
  • LEGO Technic - Mini CLAAS XERION 42102
  • LEGO Technic - Mini CLAAS XERION 42102

Mini CLAAS XERION

42102
49,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Îți plac tractoarele? Îți place să construiești? Atunci îți va plăcea acest tractor Mini CLAAS XERION LEGO® Technic (42102). Având faimoasele culori CLAAS, acest tractor atrăgător este cel mai bun din categoria sa.

Vârsta recomandată: 7+

Număr piese
130
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO Technic

Mini CLAAS XERION (42102) LEGO Technic

Îți plac tractoarele? Îți place să construiești? Atunci îți va plăcea acest tractor Mini CLAAS XERION LEGO® Technic (42102). Având faimoasele culori CLAAS, acest tractor atrăgător este cel mai bun din categoria sa. Și înfățișarea ei plăcută este doar începutul. Această mașină puternică este plină de dotări pentru a face față lucrărilor în câmp sau în fermă. Vești excelente pentru fermierii ocupați; tractorul se reconstruiește într-o Secerătoare, cu direcție și tăietor rotativ.

Construiește, joacă-te, reconstruiește. Copiii au o grămadă de lucruri de descoperit cu acest tractor LEGO Technic Mini CLAAS XERION 42102. Un super cadou pentru băieții și fetele pasionate de jucăriile de fermă. Reconstruiește-l ca o combină agricolă pentru extra distracție.

Sistemul funcțional de direcție și un tăietor rotativ angrenat direct de către roți le dă copiilor o introducere perfectă în lumea ingineriei și le permite să își creeze propriile aventuri cu tractorul.

Copiii pot construi tractorul Mini CLAAS Xerion pentru a aborda diverse sarcini la fermă, iar apoi pot reconstrui modelul ca o combină agricolă pentru a prelungi joaca.

Creat pentru iubitorii de tractoare și fanii construcțiilor, acest Mini CLAAS XERION clasic este un cadou excelent pentru băieți și fete de la 7 în sus.

Măsurând peste 14 cm lungime, 7 cm înălțime și 8 cm lățime, acest mic tractor de jucărie este ideal pentru aventuri și joacă pe roluri. Mai și arată grozav expus pe lângă alte utilaje agricole de jucărie!

Copiii abia așteaptă să construiască mini tractorul de jucărie? Vești bune! Acest tractor de jucărie nu conține componente motorizate și nu necesită baterii, deci joaca poate începe imediat!

Găsește instrucțiuni pentru acest set de construcție cu tractor incluse în cutie și instrucțiunile pentru combină online, sau descarcă Instructions PLUS din aplicația LEGO Life pentru a aduce procesul de construcție la viață!

Descoperă o lume nouă a distracției și construcției pentru tinerii fani LEGO cu LEGO Technic. Cu vehicule ca în realitate și funcții grozave, distracția continuă mult timp după ce construcția e gata!

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

42102

Date produs

Număr piese
130
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO Technic