LEGO Technic - 4x4 X-treme Off-Roader 42099
  • LEGO Technic - 4x4 X-treme Off-Roader 42099

4x4 X-treme Off-Roader

42099
1.149,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Pregătește-te pentru o nouă experiență de joacă cu uimitoarea Mașină de teren 4x4 X-treme LEGO Technic. Acest model este controlat prin aplicația LEGO TECHNIC CONTROL+ și are o gamă de caracteristici și funcții avansate controlate prin aplicație!

Vârsta recomandată: 11+

Număr piese
958
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Mașină
Categorie
LEGO Technic

4x4 X-treme Off-Roader (42099) LEGO Technic

Descoperă uimitoarea Mașină de teren 4x4 X-treme controlată prin aplicație! Pregătește-te pentru o nouă experiență de joacă cu uimitoarea Mașină de teren 4x4 X-treme LEGO Technic. Acest model este controlat prin aplicația LEGO TECHNIC CONTROL+ și are o gamă de caracteristici și funcții avansate controlate prin aplicație!

Alege dintre diferite ecrane de control pentru a te deplasa înainte, a da înapoi, a vira, a accelera, a frâna și a goni peste obstacole, redă efecte sonore super și obține feedback în timp real, precum un indicator de viteză și de unghi de înclinare - toate acestea din confortul dispozitivului tău inteligent! Sau îți poți pune la încercare abilitățile în secțiunea de provocări și realizări a aplicației - câte insigne premiu poți colecționa?

Iar cu suspensia înaltă independentă, roțile și anvelopele imense și o formidabilă schemă de culori cu detalii elaborate de autocolante, acest vehicul LEGO 4x4 super-robust este într-adevăr cea mai grozavă mașină de teren din oraș, controlată prin aplicație!

Această mașină LEGO teleghidată se controlează prin intermediul aplicației LEGO TECHNIC CONTROL+ și este alimentată de un Smart Hub cu 2 motoare XL și 1 motor L pentru o experiență captivantă, mișcări autentice și ore întregi de distracție.

4x4 X-Treme Offroader este controlat cu ajutorul unui dispozitiv smart cu 3 ecrane alternative. Intră pe LEGO.com/devicecheck pentru o listă cu toate dispozitivele compatibile.

Control multifuncțional: mergi înainte, înapoi, controlează direcția, accelerează, frânează, traverseaza obstacole, folosește efectele de sunet și primește feedback în timp real legat de viteză și înclinare.

Control cu o singură atingere: desenează o direcție pe ecran și uită-te cum camionul 4x4 efectuează manevra.

Provocări și trofee: completează toate provocările din aplicație și câștigă toate trofeele din colecție.

Smart Hub are conectivitate Bluetooth Low Energy (BLE), buton de pornire, 6 senzori axiali (3 giroscopici și 3 accelerometre) și 4 intrări.

Descarcă aplicația gratuită LEGO TECHNIC CONTROL+ de pe App Store sau Google Play. Cere permisiunea părinților înainte de a accesa internetul.

Acest camion LEGO teleghidat necesită baterii (disponibile separat). Pentru tipuri și cantități verificați ambalajul.

NU este compatibil cu sistemul LEGO Power Functions.

4x4 X-Treme Offroader măsoară peste 19 cm înălțime, 33 cm lungime și 22 cm lățime

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

42099

Date produs

Număr piese
958
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Mașină
Categorie
LEGO Technic