LEGO Technic - Macara compactă pe șenile 42097
  • LEGO Technic - Macara compactă pe șenile 42097

Macara compactă pe șenile

42097
449,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Trăiește versatilitatea mecanică a Macaralei compacte pe șenile LEGO Technic!
Mută încărcături în spații închise cu formidabila Macara compactă pe șenile LEGO Technic. Această macara mobilă robustă și versatilă are o mulțime de caracteristici realiste, inclusiv șenile imense

Vârsta recomandată: 10+

Număr piese
920
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO Technic

Macara compactă pe șenile (Compact Crawler) 42097 - LEGO Technic

Trăiește versatilitatea mecanică a Macaralei compacte pe șenile LEGO Technic!
Mută încărcături în spații închise cu formidabila Macara compactă pe șenile LEGO Technic. Această macara mobilă robustă și versatilă are o mulțime de caracteristici realiste, inclusiv șenile imense, numeroase cabluri de ridicare și o schemă clasică de culori galben și negru, cu detalii super de autocolante.

Condu macaraua în poziție, coboară stabilizatoarele, extinde brațul și activează piedica de siguranță, apoi acționează troliul și rotește suprastructura la 180° pentru a transporta încărcături cu precizie maximă. Iar după ce termini, poți plia Macaraua pe șenile LEGO într-un vehicul compact, pornind spre următoarea lucrare! Reconstruiește acest model construibil 2 în 1 pentru a crea Macaraua turn compactă LEGO Technic.

Echipată cu stabilizatoare extensibile care se mișcă lateral și vertical, braț extensibil, un scripete cu cabluri și sistem de blocare de siguranță, o superstructură care se rotește 180º și șenile rezistente.

Manevrează macaraua în poziția de lucru, apoi operează scripetele și superstructura pentru a ridica și livra încărcătura cu precizie maximă.

Ajută tinerii constructori LEGO să înțeleagă principiile de bază ale roților dințate, forțelor și mișcării cu acest set LEGO Technic.

Acest set de construcție este ideal și pentru începători și pentru cei care sunt familiarizați cu sistemul de construcție LEGO Technic.

Model 2-în-1: se poate reconstrui ca o macara compactă cu turn.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. 

42097

Date produs

Număr piese
920
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO Technic