LEGO Technic - Land Rover Defender 42110
  • LEGO Technic - Land Rover Defender 42110

Land Rover Defender

42110
899,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Descoperă supremul Land Rover Defender din 2019! Explorează ingineria și designul inovator de la unul dintre cei mai importanți producători de vehicule de oraș și de teren din lume cu acest impresionant model replică Land Rover Defender

Vârsta recomandată: 11+

Număr piese
2573
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Mașină
Categorie
LEGO Technic

Land Rover Defender (42110) LEGO Technic

Descoperă supremul Land Rover Defender din 2019! Explorează ingineria și designul inovator de la unul dintre cei mai importanți producători de vehicule de oraș și de teren din lume cu acest impresionant model replică Land Rover Defender LEGO Technic - o formidabilă piesă de expus pentru casă sau birou.

Dezvoltat în parteneriat cu Land Rover, această reproducere detaliată surprinde suprafețele frumos meștesugite și sculptate ale vehiculului, și vine cu o serie de funcții realiste, incluzând acționarea pe toate roțile cu 3 diferențiale, suspensia independentă pe ambele osii și un troliu funcțional.

Deschide ușile și vei descoperi o cabina elaborată cu un volan funcțional, tablou de bord detaliat și un sistem de transmisie, cu 2 manete pentru cuplarea rapoartelor de transmisie ridicate sau joase, și un selector pentru schimbarea vitezelor - cea mai sofisticată cutie de viteze LEGO Technic de până acum!

De asemenea, poți rabata înainte scaunele din spate pentru a vedea cutia de viteze secvențială în 4 trepte, poți deschide capota pentru a vedea motorul în linie cu 6 cilindri cu pistoane în mișcare, sau poți învârti roata de rezervă montată în spate pentru a deschide ușa din spate. Un portbagaj pavilion amovibil cu cutie de depozitare, coș lateral de depozitare, scara și tampoane antiderapante, plus un set de jante cu design original, cu anvelope aderente la sol completează acest model magnific.

Include o caroserie cu design autentic, cu embleme Land Rover, jante originale exclusive cu cauciucuri aderente, suport de bagaje detașabil cu compartiment de depozitare, paner, scară și plăci pentru tracțiune, portiere, capotă și portbagaj care se deschid, plus cabină detaliată.

Funcțiile includ o cutie de viteze secvențială cu 4 trepte, tracțiune independentă cu 3 diferențiale, suspensie independentă pe ambele axuri, motor cu 6 cilindri în linie și vinci funcțional.

Cabina include un bord detaliat, volan funcțional și banchetă pliabilă care dezvăluie cutia de viteze.

Sistem de transmisie cu 2 manete pentru raport de transmisie înalt sau redus și un selector pentru schimbarea vitezelor – cea mai sofisticată cutie de viteze LEGO Technic de până acum!

Schemă de culori nouă cu nuanțe de verde măsliniu, gri și negru.

Include o colecție de autocolante autentice.

Acest set LEGO Technic este conceput pentru a oferi o experiență de construcție fascinantă și satisfăcătoare.

Setul LEGO Technic 42110 Land Rover Defender include peste 2500 de piese.

Land Rover Defender măsoară peste 22 cm înălțime, 42 cm lungime și 20 cm lățime.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

42110

Date produs

Număr piese
2573
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Mașină
Categorie
LEGO Technic