LEGO Technic - Excavator Liebherr R 9800 42100
  • LEGO Technic - Excavator Liebherr R 9800 42100

Excavator Liebherr R 9800

42100
2.199,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Dezvoltat în parteneriat cu Liebherr, acest model se controlează cu ajutorul aplicației intuitive LEGO TECHNIC CONTROL+ și este alimentat cu putere de către 2 Smart Hub-uri avansate și 7 motoare.

Vârsta recomandată: 12+

Număr piese
4108
Cu Vârsta Între
13+ ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO Technic

Excavator Liebherr R 9800 (42100) LEGO Technic

Pregătește-te pentru o construcție LEGO colosală cu excavatorul LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 care include peste 4108 piese! 

Dezvoltat în parteneriat cu Liebherr, acest model se controlează cu ajutorul aplicației intuitive LEGO TECHNIC CONTROL+ și este alimentat cu putere de către 2 Smart Hub-uri avansate și 7 motoare. Tehnologia sofisticată a aplicației permite mișcări super-precise și funcționalitate uimitoare, și oferă combinații infinite de joacă prin cele 4 ecrane diferite de control.

Ecranul de control Multi-function permite șoferului să conducă utilajul în orice direcție, să rotească superstructura, să extindă și să ridice brațul excavatorului, să deschidă și să încline cupa, să folosească sunete autentice și să primească feedback în timp real, ca de exemplu: poziția brațului, consumul de putere și distanța. Cu ecranul One-touch , utilizatorii pot trage cu degetul diferite secțiuni ale brațului excavatorului pentru a îl controla, iar ecranul de mișcări Custom-built le permite să aleagă comenzi pre-setate sau să înregistreze acțiunile excavatorului pentru a crea secvențe complexe de mișcare. Ecranul Challenger & Achievements îți oferă o tonă de provocări pentru a descuia steme și a învăța cum să îți controlezi excavatorul.

Acest model de excavatorul folosește aplicația LEGO TECHNIC CONTROL+ pentru o experiență de joacă mai fastinantă și mai aproape de realitate și ore întregi de distracție.

Acest excavator LEGO 42100 Technic Liebherr R 9800 se controlează cu un smart device prin 4 ecrane de control alternative. Vizitați LEGO.com/devicecheck pentru o listă cu dispozitive compatibile.

Control Multi-function: mergi înainte, înapoi, condu spre dreapta sau stânga, rotește superstructura, extinde, ridică și coboară brațul, deschide și ajustează unghiul cupei și monitorizează modelul cu informații precum poziția brațului și a superstructurii, consumul de putere și distanța de condus.

Control One-touch: selectează un segment al brațului și trage pe ecran pentru a vedea cum excavatorul răspunde la comenzi.

Ecranul de mișcări Custom-built: folosește comenzi pre-setate sau înregistrează acțiunile excavatorului pentru a crea secvențe complexe de mișcare.

Ecranul Challenges & achievements: îndeplinește provocări pentru a descuia stemele speciale pentru fiecare realizare.

O copie a excavatorului Liebherr R 9800 cu o sumedenie de detalii și funcții, finisat cu o schemă de culori autentică și autocolante cu detalii.

Include 3 motoare XL, 4 motoare L și 2 Smart Hub-uri controlate prin Bluetooth.

Smart Hub-urile includ conectivitate Bluetooth Low Energy (BLE), buton de activare, senzor pe 6 axe (3 senzori giroscopici și 3 accelerometre) și 4 porturi de conectare.

Aplicația permite utilizatorilor să se conecteze la mai multe hub-uri, asigurând mișcări precise exact ca în realitate.

Descarcă aplicația de pe Google Play sau App Store. Cere permisiunea părinților înainte de a merge online.

Acest excavator are nevoie de 12 baterii AA (disponibile separat).

Această jucărie de construit LEGO Technic este o introducere în lumea ingineriei avansate pentru constructorii LEGO.

Nu este compatibil cu sistemele Power Functions.

Excavatorul Liebherr R9800 măsoară peste 39 cm înălțime, 65 cm lungime și 27 cm lățime.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

42100

Date produs

Număr piese
4108
Cu Vârsta Între
13+ ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO Technic