LEGO Technic - Catamaran 42105
  • LEGO Technic - Catamaran 42105
  • LEGO Technic - Catamaran 42105
  • LEGO Technic - Catamaran 42105
  • LEGO Technic - Catamaran 42105
  • LEGO Technic - Catamaran 42105
  • LEGO Technic - Catamaran 42105

Catamaran

42105
209,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Cauți cel mai bun cadou pentru un fan de bărci de jucărie? Acest Catamaran LEGO Technic 42105 este o alegere excelentă. Creat pentru vârstele de peste 8 ani, este ideal pentru fanii LEGO care caută o nouă provocare, sau pentru oricine e pasionat de navigația maritimă.

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
404
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Technic
Cod EAN
5702016616446

Catamaran (42105) LEGO Technic

Ești pregătit să fii campion la navigație de mare viteză? Pune-ți la încercare abilitățile cu acest Catamaran LEGO® Technic - care plutește cu adevărat pe apă! Construit pentru viteză, este plin de dotări pentru a-ți oferi avantajul necesar în ziua cursei. Ridică pânzele, apoi folosește derivoarele pentru stabilitate în timp ce navighezi pe apă. Reconstruiește-ți modelul într-o barcă cu motor de curse care plutește, pentru și mai multe aventuri marinărești.

Copiii pot recrea fiorii și adrenalina curselor de bărci cu acest Catamaran LEGO Technic 42105. Pentru prima oară vreodată, această jucărie plutește pe apă! Astfel, fanii navigațiilor maritime pot învăța în timp ce se joacă. Observă cum funcționează velele, sau cum derivoarele culisante maximizează stabilitatea și cum cârma schimbă direcția. Cu un design clasic de catamaran cu 2 chile, acest model de barcă este o recreere fantastică a vasului adevărat.

Învață cum să construiești și să navighezi o barcă de jucărie grozavă. Construiește, reconstruiește, joacă-te sau pune-o la un loc de cinste în colecție. Sunt atâtea lucruri de descoperit la această jucărie LEGO. Distrează-te construind catamaranul – inspirat de bărcile de curse adevărate. Apoi pune-l în cadă pentru a recrea aventuri marinărești înainte de a-l reconstrui ca o barcă de viteză. Dacă dorești o barcă de jucărie care plutește, acest set este o alegere excelentă.

Stăpânește tacticile unui marinar de viteză de renume mondial. Ajustează unghiul velelor pentru cea mai bună performanță. Ridică și coboară cele două derivoare culisante pentru a maximiza stabilitatea, apoi folosește cârma pentru a naviga.

Acest set este adus la viață de imaginația copiilor și poate fi folosit pentru ore întregi de joacă! Jucăriile fără baterii ajută la dezvoltarea imaginației și abilităților de construcție independentă, și le oferă copiilor plăcerea de a inventa povești noi.

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Piesele LEGO sunt încălzite, zdrobite, spulberate, aruncate, răsucite și analizate în aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura că fiecare set de construcție îndeplinește cele mai înalte standarde globale de siguranță și calitate!

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

42105

Date produs

Număr piese
404
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Technic
Cod EAN
5702016616446