LEGO Technic - Buggy 42101
  • LEGO Technic - Buggy 42101
  • LEGO Technic - Buggy 42101
  • LEGO Technic - Buggy 42101
  • LEGO Technic - Buggy 42101
  • LEGO Technic - Buggy 42101
  • LEGO Technic - Buggy 42101

Buggy

42101
49,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

E timpul să treci pe teren accidentat și să explorezi peisaje noi în super-grozavul tău Buggy LEGO® Technic. Gonește prin deșert! Cu suspensie și direcție funcțională, acest robust Buggy de dune se descurcă ușor pe un teren accidentat.

Vârsta recomandată: 7+

Număr piese
117
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Mașină
Categorie
LEGO Technic

Buggy (42101) LEGO Technic

Fii gata de o aventură epică! E timpul să treci pe teren accidentat și să explorezi peisaje noi în super-grozavul tău Buggy LEGO® Technic. Sari peste dune! Gonește prin deșert! Cu suspensie și direcție funcțională, acest robust Buggy de dune se descurcă ușor pe un teren accidentat. Ești pregătit pentru o nouă provocare? Reconstruiește acest model 2 în 1 într-o mașină de curse elegantă pentru mai multe escapade cu adrenalină din plin.

Iată o provocare de construcție pentru copiii pasionați de jucăriile de curse! Construiește acest Buggy și inventează o aventură pe teren accidentat. Apoi reconstruiește-o ca pe o mașină de curse pentru și mai multă distracție.

Cu suspensie și direcție funcțională, acest set de jucărie 42101 creează o provocare interesantă de construcție și promovează abilitățile de rezolvare a problemelor, lăsând loc și pentru imaginație!

Designul 2-în-1 înseamnă distracție dublă! Copiii pot construi modelul Buggy, apoi îl pot reconstrui ca o mașină de curse aerodinamică. Odată construită, copiii se vor distra de minune cu ea, combinând-o cu alte vehicule construibile.

Copiii care adoră jucăriile de acțiune se vor distra copios construind și jucându-se cu această mașină. Această jucărie educațională este un cadou LEGO excelent pentru băieți și fete de la 7 în sus.

Seturile de construcție LEGO Technic sunt ideale pentru copiii care adoră să construiască și sunt pregătiți pentru o nouă provocare. Cu o gamă largo de jucării de construit, universul LEGO Technic este îndrăgit de către copii și adulți deopotrivă.

Seturile LEGO Technic se ridică la cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată, din 1958 și până acum!

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

42101

Date produs

Număr piese
117
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Mașină
Categorie
LEGO Technic