• -15%

Bugatti Chiron

42083
1.487,50 lei
1.750,00 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Omagiază ingineria și designul inovator al unuia dintre cei mai prestigioși producători de automobile din lume cu acest model magnific 42083 Bugatti Chiron LEGO Tehnic. Dezvoltat în parteneriat cu Bugatti Automobiles S.A.S

Vârsta recomandată: 16+

Număr piese
3599
Cu Vârsta Între
13+ ani
Categorie
LEGO Technic

Bugatti Chiron (42083) LEGO Technic

Omagiază ingineria și designul inovator al unuia dintre cei mai prestigioși producători de automobile din lume cu acest model magnific 42083 Bugatti Chiron LEGO Tehnic. Dezvoltat în parteneriat cu Bugatti Automobiles S.A.S, modelul surprinde magia supermașinii emblematice cu caroseria sa aerodinamică strălucitoare, jantele cu spite cu sigle, și pneuri cu profil jos, discuri de frână detaliate și motorul W16 cu pistoane în mișcare.

Deschide ușile și vei descoperi o carlingă elaborată, cu o cutie de viteze Technic cu 8 trepte și schimbător de viteze mobil, și volan cu emblema Bugatti. Introdu cheia de viteză maximă pentru a comuta aripa activă din spate de la manevrare la poziția de viteză maximă, sau deschide capota pentru a descoperi seria unică, și un compartiment de depozitare cu o elegantă geantă de voiaj Bugatti. O schemă de culori clasică Bugatti albastru în două nuanțe reflectă culoarea distinctivă a mărcii, iar un set de autocolante grozave cu detalii suplimentare finisează acest model exclusivist!

- Model exclusiv LEGO® Bugatti Chiron la scară 1:8 cu o bogație de detalii care includ caroseria aerodinamică cu eleron activ, jenti unice cu anvelope cu profil redus, discuri de frână detaliate și un motor W16 cu pistoane mobile.
- Deschide ușile pentru a accesa interiorul cabinei detaliate cu o cutie de viteze LEGO® Technic™ cu 8 viteze și schimbător cu padele la volanul care poarta emblema Bugatti.
- Introdu cheia de viteză maximă și poți activa eleronul din poziția de manevră în cea pentru accelerație maximă.
- Deschide capota pentru a accesa un compartiment compact care conține o geantă de voiaj marca Bugatti.
- Descoperă incredibilul motor W16 cu pistoane care chiar se mișcă!
- Include un cod unic gravat pe o piesa de sub capotă.
- Decorat cu o schemă de culori clasică Bugatti care reflecta culorile emblematice ale producătorului, și o serie de autocolante pentru și mai multe detalii.
- Ambalaj unic de colecție.
- Include o carte de colecție în doua volume, cu ilustrații exclusive, în care sunt incluse și instrucțiunile de construcție.
- Acest model LEGO® Technic™ a fost conceput pentru a oferi o experiență de construire imersivă și de neuitat.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. 

42083

Date produs

Număr piese
3599
Cu Vârsta Între
13+ ani
Categorie
LEGO Technic