LEGO Star Wars - Nava lui Kylo Ren 75256
  • LEGO Star Wars - Nava lui Kylo Ren 75256

Nava lui Kylo Ren

75256
649,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Această versiune din cărămizi a navei spațiale personale a Liderului Suprem din Star Wars: The Rise of Skywalker este prevăzută cu numeroase detalii, precum un motor drept ce poate fi rotit pentru a închide aripile navei

Vârsta recomandată: 10+

Număr piese
1005
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Star Wars

Nava lui Kylo Ren (75256) LEGO Star Wars

Această versiune din cărămizi a navei spațiale personale a Liderului Suprem din Star Wars: The Rise of Skywalker este prevăzută cu numeroase detalii, precum un motor drept ce poate fi rotit pentru a închide aripile navei la aterizare și posibilitatea de a scurta aripile coborând partea superioară.

Include și o rampă care se deschide, două lansatoare cu arc și o carlingă cu loc pentru Liderul Suprem și pentru două minifigurine în spate. Această navă LEGO Star Wars îi include și pe Generalul Pryde, un Sith Trooper, un Stormtrooper al Ordinului Întât și doi cavaleri ai ordinului Ren.

Include șase minifigurine LEGO® Star Wars™: Liderul Suprem Kylo Ren, Generalul Pryde, un Sith Trooper, un Stormtrooper al Ordinului Întâi și doi cavaleri ai ordinului Ren.

Nava lui Kylo Ren este dotată cu  un motor drept ce poate fi rotit pentru a închide aripile navei la aterizare, posibilitatea de a scurta aripile coborând partea superioară, două lansatoare cu arc, rampă de acces și o carlingă pentru trei minifigurine.

Printre arme se numără lightsaber-ul lui Kylo Ren, pistolul generalului Pryde, o pușcă pentru Sith Trooper, un blaster pentru Stormtrooper și un topor și o măciucă pentru cavalerii Ren.

Include un design de cască nou pentru cavalerii ordinului Ren.

Recreează momente palpitante din filmul Star Wars: The Rise of Skywalker cu nava lui Kylo Ren.

Această navă spațială LEGO Star Wars reprezintă un cadou excelent de zi de naștere, de Crăciun sau pentru orice fel de ocazie.

Nava cu aripile extinse măsoară peste 35 cm înălțime, 50 cm lungime și 21 cm lățime.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

75256

Date produs

Număr piese
1005
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Star Wars