LEGO Star Wars - Comandant de droizi 75253
  • LEGO Star Wars - Comandant de droizi 75253

Comandant de droizi

75253
999,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

O galaxie LEGO® Star Wars™ de construcție de droizi, codare și joacă! Devino un Comandant de Droizi LEGO® Star Wars™ BOOST în timp ce construiești, codezi și te joci, prin misiuni provocatoare cu droizi uimitori!

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
1177
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Robot
Categorie
LEGO Star Wars

Comandant de droizi (75253) LEGO Star Wars

O galaxie LEGO® Star Wars™ de construcție de droizi, codare și joacă! Devino un Comandant de Droizi LEGO® Star Wars™ BOOST în timp ce construiești, codezi și te joci, prin misiuni provocatoare cu droizi uimitori! Descarcă aplicația gratuită LEGO BOOST Star Wars și construiește un adorabil robot astromech R2-D2, un droid Gonk și un droid Mouse.

Călătorește la Alderaan, Death Star și multe alte locuri palpitante în aplicație, comandând droizilor tăi să rezolve peste 40 de misiuni provocatoare pentru Alianța Rebelilor sau pentru puternicul Imperiu. Construiește și atașează propulsoare de rachete, un lansator de prăjituri, o catapultă și multe altele.

Apoi folosind aplicația, codează-ți droidul dându-i viață, pentru a spiona Imperiul, antrenează-l pentru luptă și chiar pentru a decoda un mesaj pentru Prințesa Leia ... cine știe ce alte personaje LEGO Star Wars vei întâlni în călătoria ta prin galaxie. Pregătește-ți droizii, Comandante!

Copiii vor învăța să codeze și să își dezvolte abilitățile de rezolvare a problemelor jucându-se cu această jucărie STEM interactivă care include 3 droizi LEGO Star Wars construibili și peste 40 de misiuni interactive.

Această jucărie robotizată LEGO Star Wars include un senzor de culoare și distanță, un motor interactiv, Hub de Mișcare și 1177 de piese – destule pentru a construi toți cei 3 droizi: R2-D2, Gonk Droid și Mouse Droid. Rețineți că doar poate fi adus la viață doar câte un singur robot odată folosind Hub-ul de Mișcare inclus.

Copiii de peste 8 ani vor adora să construiască roboții folosind aplicația gratuită LEGO® BOOST Star Wars™, să le atașeze arme și accesorii, și să îi aducă la viață pentru a lua parte la misiuni și provocări distractive. Vizitează LEGO.com/devicecheck pentru o lista cu toate dispozitivele compatibile.

Acest set reprezintă un cadou ideal pentru orice ocazie specială și conține personaje, locații, sunete și muzică din episoadele I-IV din saga Star Wars™, cu care atât copiii, cât și adulții vor adora să interacționeze.

LEGO® R2-D2 măsoară peste 20 cm înălțime, 10 cm lungime și 14 cm lățime. LEGO Gonk Droid măsoară peste 18 cm înălțime, 16 cm lungime și 9 cm lățime. LEGO Mouse Droid măsoară peste 14 cm înălțime, 17 cm lungime și 9 cm lățime.

Include o cărămidă luminoasă LEGO®.

               

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

75253

Date produs

Număr piese
1177
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Robot
Categorie
LEGO Star Wars