LEGO Star Wars - Apărarea Action Battle Echo 75241
  • LEGO Star Wars - Apărarea Action Battle Echo 75241

Apărarea Action Battle Echo

75241
319,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Copiii se vor bucura să împărtășească experiența de construcție cu prietenii lor, construind din cărămizi LEGO o scenă Echo Base din Star Wars: Imperiul contraatacă, cu poartă de intrare în bază rebelilor, turn explozor

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
504
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO Star Wars

Apărarea Action Battle Echo (75241) LEGO Star Wars

Construiește și joacă-te cu o jucărie de construcții de acțiune distractivă Bătălia de pe Hoth LEGO® Star Wars™! Oferă o experiență de construcție și joacă cu totul nouă cu acest joc de construcție 75241 Apărarea Action Battle Echo Base LEGO® Star Wars™.

Copiii se vor bucura să împărtășească experiența de construcție cu prietenii lor, construind din cărămizi LEGO o scenă Echo Base din Star Wars: Imperiul contraatacă, cu poartă de intrare în bază rebelilor, turn explozor, secțiune de tranșee cu Probe Droid și un Imperial AT-AT Walker.

Oponenții își încarcă puternicele lansatoare și lovesc pe rând țintele adversarului pentru a zbura cât colo minifigurinele Soldat rebel și Soldat de zăpadă, pentru a străpunge poarta bazei rebelilor și a zdrobi AT-AT-ul. Acest antrenant set de joc de construcție LEGO Star Wars oferă joacă creativă fără de sfârșit pentru copiii de orice vârstă. Include 5 minifigurine LEGO Star Wars
- Include 5 minifigurine LEGO® Star Wars: 2 Soldați ai zăpezii și 3 Soldați Rebeli.
- Jucăria de construcție are poartă de intrare în baza rebelilor, turn explozor, secțiune de tranșee cu un Probe Droid construibil și un AT-AT Walker pliabil. Fiecare participant are 3 ținte de lovit.
- Setul de jucării de construcție vine de asemenea cu 2 lansatoare și 4 rachete. Bucură-te de bătălii LEGO® Star Wars™ fără sfârșit cu prietenii și familia pentru a vedea cine își poate învinge adversarul lovindu-i ținta.
- Lovește țintele roșii pentru a zbura cât colo Soldații de zăpadă și a sfărâma AT-AT-ul. Lovește țintele albastre pentru a zbura cât colo Soldații rebeli și a străpunge poarta de intrare.
- Creează palpitante bătălii Star Wars: Imperiul contraatacă, cu acest produs de joacă creativă LEGO Star Wars™.
- Poarta de intrare cu turn măsoară peste 10 cm în înălțime, 25 cm în lățime și 10 cm în adâncime.
- Jucăria de construcție AT-AT Walker măsoară peste 13 cm în înălțime, 15 cm în lungime și 7 cm în lățime.

               

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

75241

Date produs

Număr piese
504
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO Star Wars