LEGO Star Wars - Apărarea Action Battle Echo 75241
  • LEGO Star Wars - Apărarea Action Battle Echo 75241

Apărarea Action Battle Echo

75241
319,99 lei
Stoc epuizat
Beneficiezi de Livrare Gratuită la acest produs!
Livrare prin Curier în 24 ore în toată țara!

Copiii se vor bucura să împărtășească experiența de construcție cu prietenii lor, construind din cărămizi LEGO o scenă Echo Base din Star Wars: Imperiul contraatacă, cu poartă de intrare în bază rebelilor, turn explozor

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
504
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO Star Wars

Apărarea Action Battle Echo (75241) LEGO Star Wars

Construiește și joacă-te cu o jucărie de construcții de acțiune distractivă Bătălia de pe Hoth LEGO® Star Wars™! Oferă o experiență de construcție și joacă cu totul nouă cu acest joc de construcție 75241 Apărarea Action Battle Echo Base LEGO® Star Wars™.

Copiii se vor bucura să împărtășească experiența de construcție cu prietenii lor, construind din cărămizi LEGO o scenă Echo Base din Star Wars: Imperiul contraatacă, cu poartă de intrare în bază rebelilor, turn explozor, secțiune de tranșee cu Probe Droid și un Imperial AT-AT Walker.

Oponenții își încarcă puternicele lansatoare și lovesc pe rând țintele adversarului pentru a zbura cât colo minifigurinele Soldat rebel și Soldat de zăpadă, pentru a străpunge poarta bazei rebelilor și a zdrobi AT-AT-ul. Acest antrenant set de joc de construcție LEGO Star Wars oferă joacă creativă fără de sfârșit pentru copiii de orice vârstă. Include 5 minifigurine LEGO Star Wars
- Include 5 minifigurine LEGO® Star Wars: 2 Soldați ai zăpezii și 3 Soldați Rebeli.
- Jucăria de construcție are poartă de intrare în baza rebelilor, turn explozor, secțiune de tranșee cu un Probe Droid construibil și un AT-AT Walker pliabil. Fiecare participant are 3 ținte de lovit.
- Setul de jucării de construcție vine de asemenea cu 2 lansatoare și 4 rachete. Bucură-te de bătălii LEGO® Star Wars™ fără sfârșit cu prietenii și familia pentru a vedea cine își poate învinge adversarul lovindu-i ținta.
- Lovește țintele roșii pentru a zbura cât colo Soldații de zăpadă și a sfărâma AT-AT-ul. Lovește țintele albastre pentru a zbura cât colo Soldații rebeli și a străpunge poarta de intrare.
- Creează palpitante bătălii Star Wars: Imperiul contraatacă, cu acest produs de joacă creativă LEGO Star Wars™.
- Poarta de intrare cu turn măsoară peste 10 cm în înălțime, 25 cm în lățime și 10 cm în adâncime.
- Jucăria de construcție AT-AT Walker măsoară peste 13 cm în înălțime, 15 cm în lungime și 7 cm în lățime.

               

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

75241

Date produs

Număr piese
504
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO Star Wars