LEGO Ninjago - Spinjitzu Kai 70659
  • LEGO Ninjago - Spinjitzu Kai 70659

Spinjitzu Kai

70659
49,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Demonstrează-ți abilitățile de ninja cu Spinjitzu Kai! Plasează minifigurina Kai LEGO® NINJAGO® în spinnerul său Spinjitzu Tornada de foc, alege modurile de atac, apărare sau viteză, și dă-i drumul.

Număr piese
97
Categorie
LEGO Ninjago

Spinjitzu Kai (70659) LEGO Ninjago

Demonstrează-ți abilitățile de ninja cu Spinjitzu Kai! Plasează minifigurina Kai LEGO® NINJAGO® în spinnerul său Spinjitzu Tornada de foc, alege modurile de atac, apărare sau viteză, și dă-i drumul. Încearcă noi tehnici, stabilește-ți propriile provocări Spinjitzu și luptă-te cu prietenii tăi. Nu există reguli și nici limite, așa că fii creativ și demonstrează că ești un ninja Spinjitzu!

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Piesele LEGO sunt încălzite, zdrobite, spulberate, aruncate, răsucite și analizate în aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura că fiecare set de construcție îndeplinește cele mai înalte standarde globale de siguranță și calitate!

              

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

70659

Date produs

Număr piese
97
Categorie
LEGO Ninjago