LEGO Ninjago - Spinjitzu Cole 70662
  • LEGO Ninjago - Spinjitzu Cole 70662

Spinjitzu Cole

70662
49,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Fă pământul să se zguduie cu Spinjitzu Cole! Plasează minifigurina Cole LEGO® NINJAGO® în spinnerul său Spinjitzu Tornada de pământ, alege modurile de atac, apărare sau viteză, și dă-i drumul. Încearcă noi tehnici, stabilește-ți propriile provocări Spinjitzu și luptă-te cu prietenii tăi.

Număr piese
117
Categorie
LEGO Ninjago

Spinjitzu Cole (70662) LEGO Ninjago

Fă pământul să se zguduie cu Spinjitzu Cole! Plasează minifigurina Cole LEGO® NINJAGO® în spinnerul său Spinjitzu Tornada de pământ, alege modurile de atac, apărare sau viteză, și dă-i drumul. Încearcă noi tehnici, stabilește-ți propriile provocări Spinjitzu și luptă-te cu prietenii tăi. Nu există reguli și nici limite, așa că fii creativ și demonstrează că ești o legendă ninja!

Experimentează diverse tehnici, creeează-ți propriile provocări și concurează cu prietenii tăi – posibilitățile sunt nelimitate. Acest set LEGO NINJAGO include o minifigurină Cole cu o katana, plus trei suporturi construibile pe care pot fi expuse armele și alte elemente.

Include o minifigurină LEGO® NINJAGO® Cole cu o katana argintie.

Atașamentul pentru modul de atac conține patru Ciocane de Pământ; cel pentru modul defensiv patru elemente de pământ, iar cel pentru modul de viteză patru țepușe.

Pachetul include și trei suporturi construibile pentru arme și alte elemente.

Creează-ți propriile provocări Spinjitzu și competiții cu spinnere alături de prietenii tăi.

Combină setul cu jucăriile LEGO® NINJAGO® 70659 Spinjitzu Kai, 70660 Spinjitzu Jay, 70661 Spinjitzu Zane, 70663 Spinjitzu Nya și Wu și 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon pentru confruntări palpitante în stil Spinjitzu.

Recreează efectul ninja de tornadă din serialul TV NINJAGO® Maeștrii Spinjitzu.

Spinner-ul (fără atașamente) măsoară peste 4 cm înălțime, 5 cm lungime și 5 cm lățime.

               

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

70662

Date produs

Număr piese
117
Categorie
LEGO Ninjago