LEGO Ninjago - Slam Spinjitzu - Zane 70683
  • LEGO Ninjago - Slam Spinjitzu - Zane 70683
  • LEGO Ninjago - Slam Spinjitzu - Zane 70683
  • LEGO Ninjago - Slam Spinjitzu - Zane 70683

Slam Spinjitzu - Zane

70683
49,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Du-ți abilitățile de Spinjitzu Slam la nivelul următor cu jucăria spinner Zane FS LEGO® NINJAGO®! Activează figurina Ninja de gheață cu gluga sa Spinjitzu Interzis. Pune-l în spinnerul său tornadă și izbește lansatorul pentru a-l face să se învârtă la viteză maximă.

Vârsta recomandată: 7+

Număr piese
63
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Ninjago

Slam Spinjitzu - Zane (70683) LEGO Ninjago

Du-ți abilitățile de Spinjitzu Slam la nivelul următor cu jucăria spinner Zane FS LEGO® NINJAGO®! Activează figurina Ninja de gheață cu gluga sa Spinjitzu Interzis. Pune-l în spinnerul său tornadă și izbește lansatorul pentru a-l face să se învârtă la viteză maximă. Țintește pentru a dărâma manechinul de antrenament, apoi reîncarcă lansatorul cu un șuriken pentru o provocare diferită cu spinner. Nu există reguli și nici limite cu acest set de joc LEGO plin de acțiune, deci creează-ți propriile întreceri captivante de lupte cu spinnere împreună cu prietenii, și demonstrează că ești un adevărat ninja!

Include o minifigurină Zane FS, nouă pentru iunie 2019, cu o glugă elementală.

Această jucărie cu ninja LEGO® NINJAGO® include un spinner pentru Zane cu lansator construibil, plus un manechin pentru antrenament și două shuriken-uri.

Pune minifigurina în spinner, atașează-l pe lansator și apasă maneta pentru a face spinnerul să zboare învârtindu-se ca o tornado spre țintă.

Copiii își pot imagina propriile provocări Spinjitzu și să concureze cu prietenii!

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

70683

Date produs

Număr piese
63
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Ninjago