LEGO Ninjago - Slam Spinjitzu - Lloyd 70681
  • LEGO Ninjago - Slam Spinjitzu - Lloyd 70681
  • LEGO Ninjago - Slam Spinjitzu - Lloyd 70681
  • LEGO Ninjago - Slam Spinjitzu - Lloyd 70681
  • LEGO Ninjago - Slam Spinjitzu - Lloyd 70681

Slam Spinjitzu - Lloyd

70681
49,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Stăpânește abilitățile Spinjitzu Slam cu Lloyd FS în lumea LEGO® NINJAGO® cu acest formidabil set de jucării de construcție! Activează-l pe Ninja verde Lloyd Garmadon cu gluga sa Spinjitzu Interzis.

Vârsta recomandată: 7+

Număr piese
70
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Ninjago

Slam Spinjitzu - Lloyd (70681) LEGO Ninjago

Stăpânește abilitățile Spinjitzu Slam cu Lloyd FS în lumea LEGO® NINJAGO® cu acest formidabil set de jucării de construcție! Activează-l pe Ninja verde Lloyd Garmadon cu gluga sa Spinjitzu Interzis. Pune-l în spinnerul său tornadă și izbește lansatorul pentru a-l face să se învârtă la viteză maximă. Poți dărâma țintele de gheață cu păianjeni înfiorători și cu sabia de aur deasupra? Stabilește-ți propriile provocări captivante Sprinjitzu Slam și întrece-te cu prietenii. Nu există reguli și nici limite cu această grozavă jucărie spinner NINJAGO, așa că fii creativ și demonstrează că ești un adevărat ninja!

Include o minifigurină Lloyd FS, nouă pentru iunie 2019, cu o glugă elementală.

Această jucărie cu ninja LEGO® NINJAGO® include un spinner pentru Lloyd cu lansator construibil, plus trei ținte de gheață cu o sabie de aur și două figurine păianjeni

Pune minifigurina în spinner, atașează-l pe lansator și apasă maneta pentru a face spinnerul să zboare învârtindu-se ca o tornado spre țintă.

Copiii își pot imagina propriile provocări Spinjitzu și să concureze cu prietenii!

Adaugă seturile pentru copii LEGO® NINJAGO® 70683 Slam Spinjitzu – Zane, 70682 Slam Spinjitzu – Jay și 70684 Slam Spinjitzu Kai vs. Samurai pentru și mai multe confruntări palpitante cu ninja.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

70681

Date produs

Număr piese
70
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Ninjago