LEGO Ninjago - Slam Spinjitzu - Jay 70682
  • LEGO Ninjago - Slam Spinjitzu - Jay 70682
  • LEGO Ninjago - Slam Spinjitzu - Jay 70682
  • LEGO Ninjago - Slam Spinjitzu - Jay 70682

Slam Spinjitzu - Jay

70682
49,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Exersează Spinjitzu Slam și îmbunătățește-ți abilitățile de trăgător cu Jay FS! Activează figurina Ninja de fulger cu gluga sa Spinjitzu Interzis. Pune-l în spinnerul său tornadă și izbește lansatorul pentru a-l face să se învârtă la viteză maximă.

Vârsta recomandată: 7+

Număr piese
72
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Ninjago

Slam Spinjitzu - Jay (70682) LEGO Ninjago

Exersează Spinjitzu Slam și îmbunătățește-ți abilitățile de trăgător cu Jay FS! Activează figurina Ninja de fulger cu gluga sa Spinjitzu Interzis. Pune-l în spinnerul său tornadă și izbește lansatorul pentru a-l face să se învârtă la viteză maximă. Apoi lansează rachete cu arc spre spinnerul de jucărie. Nu există reguli și nici limite cu acest set de joc LEGO®, deci creează-ți propriile lupte captivante cu spinnere LEGO NINJAGO® împreună cu prietenii, în misiunea de a deveni o legendă ninja!

Include o minifigurină Jay FS cu o glugă elementală.

Această jucărie cu ninja LEGO® NINJAGO® include un spinner pentru Jay cu lansator construibil, plus o bază de tragere cu trei lansatoare cu arc.

Pune minifigurina în spinner, atașează-l pe lansator și apasă maneta pentru a face spinnerul să zboare învârtindu-se ca o tornado spre țintă.

Copiii își pot imagina propriile provocări Spinjitzu și să concureze cu prietenii!

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Piesele LEGO sunt încălzite, zdrobite, spulberate, aruncate, răsucite și analizate în aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura că fiecare set de construcție îndeplinește cele mai înalte standarde globale de siguranță și calitate!

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

70682

Date produs

Număr piese
72
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Ninjago