LEGO Ninjago - Robotul Titan al lui Lloyd
  • LEGO Ninjago - Robotul Titan al lui Lloyd

Robotul Titan al lui Lloyd

70676
369,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Pășește pe Never-Realm LEGO® NINJAGO® cu puternicul Robot Titan al lui Lloyd și cu Zane FS! Confruntă-te cu armata de Samurai Vifor a Generalului Vex. Dar atenție - Vex are arma sa puternică, Pergamentul Spinjitzu Interzis.

Vârsta recomandată: 9+

Număr piese
876
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Robot
Categorie
LEGO Ninjago

Robotul Titan al lui Lloyd (70676) LEGO Ninjago

Pășește pe Never-Realm LEGO® NINJAGO® cu puternicul Robot Titan al lui Lloyd și cu Zane FS! Confruntă-te cu armata de Samurai Vifor a Generalului Vex. Dar atenție - Vex are arma sa puternică, Pergamentul Spinjitzu Interzis. Zdrobește Samuraiul Vifor cu tăietorul șuriken și uriașa katană a robotului ninja. Detașează nava zburătoare, sari în carlingă cu Lloyd și trage cu lansatoarele cu arc. Creează o tornadă Spinjitzu cu spinnerul ninja al lui Zane. Trebuie să învingeți împreună acest inamic periculos!

Include șase minifigurine LEGO® NINJAGO®: Lloyd, Zane FS, generalul Vex, Blizzard Sword Master, Blizzard Archer și Blizzard Warrior.

Robotul Titan al lui Lloyd este prevăzut cu o carlingă pentru o minifigurină, brațe și picioare articulate, un shuriken/scut rotativ, o katana uriașă și un avion detașabil cu loc pentru o minifigurină pilot, aripi ajustabile și două lansatoare cu arc.

Armele includ katanele lui Lloyd, sulul de pergament cu Spinjitzu Interzis al generalului Vex, două katane de gheață pentru Blizzard Sword Master, arbaleta lui Blizzard Archer și katana de gheață a lui Blizzard Warrior.

Printre accesorii se numără o glugă și un vârtej de spinjitzu pentru Zane FS, armura de gheață a generalului Vex și armura de gheață a lui Blizzard Warrior.

Recreează scene palpitante din serialul TV NINJAGO® cu această jucărie distractivă!

Adaugă 70671 Călătoria lui Lloyd și 70678 Castelul Împăratului Osândit pentru și mai multe aventuri ninja pe Tărâmul de Nicăieri.

Robotul Titan măsoară peste 37 cm înălțime, 35 cm lungime și 15 cm lățime.

               

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

70676

Date produs

Număr piese
876
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Robot
Categorie
LEGO Ninjago