LEGO Ninjago - Robotul avion cu reacție al lui Kai 71707
  • LEGO Ninjago - Robotul avion cu reacție al lui Kai 71707
  • LEGO Ninjago - Robotul avion cu reacție al lui Kai 71707
  • LEGO Ninjago - Robotul avion cu reacție al lui Kai 71707
  • LEGO Ninjago - Robotul avion cu reacție al lui Kai 71707
  • LEGO Ninjago - Robotul avion cu reacție al lui Kai 71707
  • LEGO Ninjago - Robotul avion cu reacție al lui Kai 71707

Robotul avion cu reacție al lui Kai

71707
99,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Zboară cu formidabilul Robot avion cu reacție al lui Digi Kai în cursa de cinci miliarde pentru a câștiga unul dintre prețioasele Key-Tana, și pentru a evada din Imperiul suprem.

Vârsta recomandată: 7+

Număr piese
217
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Robot
Categorie
LEGO Ninjago

Robotul avion cu reacție al lui Kai (71707) LEGO Ninjago

Kai's Mech Jet

Zboară cu formidabilul Robot avion cu reacție al lui Digi Kai în cursa de cinci miliarde pentru a câștiga unul dintre prețioasele Key-Tana, și pentru a evada din Imperiul suprem. Transformă-l din puternicul robot cu lame digi într-un avion cu reacție, și trage cu lansatoarele sale de piroane! Ferește-te însă de Richie din Gașca șobolanilor, care îl urmărește pe Digi Kai pe scutul său planor, hotărât să-l învingă. Îl poți înfrunta pentru a câștiga cursa?

Acest set de joacă LEGO® NINJAGO® va fi adorat de toti copiii fani ai jucăriilor construibile și pasionați de a crea povești palpitante cu figurine și roboți NINJAGO.

Acest set de construcție include un robot NINJAGO® care poate fi reconstruit într-un avion de jucărie și două minifigurine: NINJAGO® Kai și Richie, plus o Key-Tana. Împreună vor alimenta creativitatea copiilor ce vor retrăi scene din Prime Empire.

Nou apărut în ianuarie 2020, acest avion de jucărie creează o lume plină de posibilități, putând fi reconstruit într-un robot puternic cu brațe și picioare articulate și lansatoare de proiectile.

Această jucărie de acțiune din 217 piese reprezintă o construcție satisfăcătoare și un cadou ideal pentru băieții și fetele cu vârste de peste 7 ani. Acest set de construcție incredibil îi va inspira pe copii să își folosească imaginația pentru a aduce la viață eroii lor ninja preferați.

Jucăriile de acțiune LEGO® NINJAGO® cu roboți au dimensiunile potrivite pentru a te juca cu ele acasă sau oriunde altundeva ai merge. Măsoară peste 16 cm înălțime și 25 cm lățime.

Această jucărie de construcție nu are nevoie de baterii – este adusă la viață de imaginația bogată a copiilor care își vor dori să nu mai plece niciodată de pe tărâmul NINJAGO.

Robotul avion cu reacție al lui Kai este setul de joacă cu ninja perfect pentru a-l ofei cadou unui tânăr constructor LEGO. Cărămizile și figurinele construibile sunt însoțite de instrucțiuni tipărite, iar ghidul digital și interactiv Instructions Plus este disponibil în aplicația gratuită LEGO Life.

Jucăriile construibile și colecționabile LEGO NINJAGO le oferă copiilor șansa de a intra într-o lume palpitantă plină de acțiune fantastică și de a crea povești cu personajele lor ninja preferate în care luptă împotriva forțelor malefice.

Seturile LEGO NINJAGO se ridică la cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Seturile LEGO NINJAGO sunt testate riguros pentru a asigura că fiecare dintre aceste jucării unice atinge cel mai înalt standard global de siguranță și calitate.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

71707

Date produs

Număr piese
217
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Robot
Categorie
LEGO Ninjago

S-ar putea sa-ti placa

LEGO Ninjago - Dragonul cibernetic al lui Jay 71711

Dragonul cibernetic al lui Jay (71711)

Preț 259,99 lei
LEGO Ninjago - Robot Piatra de Foc 71720

Robot Piatră de Foc (71720)

Preț 369,99 lei