LEGO Ninjago - Mănăstirea Spinjitzu 70670
  • LEGO Ninjago - Mănăstirea Spinjitzu 70670

Mănăstirea Spinjitzu

70670
399,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Antrenează-te cu Wu, Jay, Nya, Zane, Cole, Lloyd și Kai la Mănăstirea Spinjitzu! Exersează-ţi abilităţile ninja cu platformele de luptă, centrele de antrenament Spinjitzu cu învârtit de săbii și ‘despicat de fructe’.

Vârsta recomandată: 9+

Număr piese
1070
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Ninjago

Mănăstirea Spinjitzu (70670) LEGO Ninjago

Antrenează-te cu Wu, Jay, Nya, Zane, Cole, Lloyd și Kai la Mănăstirea Spinjitzu! Exersează-ţi abilităţile ninja cu platformele de luptă, centrele de antrenament Spinjitzu cu învârtit de săbii și ‘despicat de fructe’. Și învață despre istoria NINJAGO® din picturile de pe pereți ale lui Wu. Dar păzea - Wyplash s-a strecurat în mănăstire și a furat Nunciakurile de fulger! Activează capcana de pui și folosește toate abilitățile Spinjitzu pe care le-ai învățat pentru a-l captura pe generalul Skulkin și a apăra Armele de aur!

Această jucărie cu ninja include opt minifigurine LEGO® NINJAGO®: Wu, Jay, Nya, Zane, Cole, Lloyd, Kai și Wyplash.

Mănăstirea Spinjitzu se deschide pentru a face joaca mai ușoară și conține: o poartă care se deschide, un turn, o cameră de ceai cu două locuri și capcană cu cuțite, o zonă de antrenament rotativă și un bonsai construibil, capcană cu găini și un perete cu autocolante care ilustrează picturi cu istoria LEGO® NINJAGO®.

Setul include o zonă de antrenament cu două săbii rotative, spațiu de antrenament în „tăierea fructelor”, cu un cuțit, o banană și un măr, plus două platforme cu mâner pentru bătălii între ninja, pe care pot fi fixate minifigurinele.

Include toate cele patru Arme de Aur colecționabile ale războinicilor ninja– Sabia de Foc a lui kai, Bețele Nunchucks cu Fulgere ale lui Jay, Secera Tectonică a lui Cole și Shuriken-urile de Gheață ale lui Zane.

Printre arme se numără toiagul lui Wu, sulița Nyei și pumnalul lui Wyplash.

Arme de Aur colecționabile se găsesc și în seturile LEGO® NINJAGO® 70667 Vehiculele lui Kai și Zane, 70668 Avionul de luptă al lui Jay și 70669 Foreza de pământ a lui Cole.

Seria LEGO® NINJAGO® Legacy conține versiunile noi ale celor mai cunoscute seturi din sezoanele trecute, cu scopul de a recreea sau reimagina conflictele esențiale din serialul TV NINJAGO Maeștrii Spinjitzu.

Mănăstirea închisă măsoară peste 29 cm înălțime, 32 cm lungime și 21 cm lățime.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

70670

Date produs

Număr piese
1070
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Ninjago