LEGO Ninjago - Luptătorul Kai 71704
  • LEGO Ninjago - Luptătorul Kai 71704
  • LEGO Ninjago - Luptătorul Kai 71704
  • LEGO Ninjago - Luptătorul Kai 71704
  • LEGO Ninjago - Luptătorul Kai 71704
  • LEGO Ninjago - Luptătorul Kai 71704
  • LEGO Ninjago - Luptătorul Kai 71704

Luptătorul Kai

71704
199,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Fanii Ninja care adoră să se joace cu seturi construibile LEGO Ninjago vor fi încântați de acest set Luptătorul Kai 71704 ce include un avion construibil, 2 figurine de acțiune Nindroid Warrior și 2 ninja

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
513
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Avion
Categorie
LEGO Ninjago

Luptătorul Kai (71704) LEGO Ninjago

Fanii Ninja care adoră să se joace cu seturi construibile LEGO Ninjago vor fi încântați de acest set Luptătorul Kai Fighter 71704 (Kai Fighter) ce include un avion construibil, 2 figurine de acțiune Nindroid Warrior și 2 ninja.

Acest set este perfect pentru o joacă distractivă și creativă.

Sărbătăriți faimoasa istorie a Ninjago prin construirea acestui set LEGO Ninjago Legacy, o jucărie de acțiune modernizată din sezonul 3 a seriei TV.

Copiii se vor bucura de construirea acestui set, fiind o provocare distractivă, înainte de oraganizarea unor bătălii ninja epice dintre Kai și Lloyd și Războinicii Nindroid din Overlord.

Acest set LEGO le oferă tinerilor o poartă de intrare într-o lume de plină de distracție fantezistă, unde se pot delecta cu jocul creativ în timp ce se joacă și crează povești cu figurinele de acțiune Ninjago. Micul tău ninja va fi captivat în timp ce se joacă cu o gamă de jucării ninja, inclusiv un avion de ninja, mechs și dragoni.

Copiii care iubesc jucăriile ninja se pot bucura de ore întregi de joc creativ sau pot împărtăși distracția cu prietenii.

Acest set include un avion de ninja, 2 figurine de acțiune Njaid, 2 figurine Nindroid Warrior cu trăgătorul lor Nindroid. Copiii au tot ce au nevoie pentru a recrea acțiunea din serialele TV Ninjago Masters of Spinjitzu.

Este o actualizare modernă a Kai Fighter de la NINJAGO Masters of Spinjitzu, cu aripi pliabile, un cockpit reglabil și doi trăgători cu arcuri.

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Piesele LEGO sunt încălzite, zdrobite, spulberate, aruncate, răsucite și analizate în aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura că fiecare set de construcție îndeplinește cele mai înalte standarde globale de siguranță și calitate!

Acest set este adus la viață de imaginația copiilor și poate fi folosit pentru ore întregi de joacă! Jucăriile fără baterii ajută la dezvoltarea imaginației și abilităților de construcție independentă, și le oferă copiilor plăcerea de a inventa povești noi.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

71704

Date produs

Număr piese
513
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Avion
Categorie
LEGO Ninjago

S-ar putea sa-ti placa