LEGO Ninjago - Jungle Raider 71700
  • LEGO Ninjago - Jungle Raider 71700
  • LEGO Ninjago - Jungle Raider 71700
  • LEGO Ninjago - Jungle Raider 71700
  • LEGO Ninjago - Jungle Raider 71700
  • LEGO Ninjago - Jungle Raider 71700
  • LEGO Ninjago - Jungle Raider 71700

Jungle Raider

71700
52,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Aliază-te cu Lloyd și gonește cu acest Jungle Raider! Retrăiește bătăliile epice din Turnirul elementelor NINJAGO®, în timp ce eroul tău ninja se luptă cu puternicii săi dușmani!

Vârsta recomandată: 7+

Număr piese
127
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Mașină
Categorie
LEGO Ninjago

Jungle Raider (71700) LEGO Ninjago

Aliază-te cu Lloyd și gonește cu acest Jungle Raider! Retrăiește bătăliile epice din Turnirul elementelor NINJAGO®, în timp ce eroul tău ninja se luptă cu puternicii săi dușmani! Formidabila suspensie și cauciucurile mari din cauciuc ale acestui buggy îl ajută pe Lloyd să străbată jungla cu ușurință. Sări în cabină și pregătește-te să lupți!

Setul de joacă LEGO® NINJAGO® Legacy include un vehicul Jungle Raider și o minifigurină Lloyd din sezonul 4 al serialului TV. Copiii care adoră modelele ninja se vor bucura de ore întregi de joacă independentă sau alături de prieteni.

Acest set de construcție pentru copii include o mașină de jucărie de curse cu cauciucuri imense și un războinic ninja Lloyd cu o sabie aurie. Setul le oferă copiilor tot de ce au nevoie pentru a recrea scene din Turnirul Elementelor.

Fiind o versiune modernă a modelului Jungle Raider din NINJAGO® Maeștrii Spinjitzu, această jucărie ninja este prevăzută cu suspensii care funcționează apăsând mașina. Copiii vor putea organiza curse cu mașini chiar în camera lor.

Această jucărie conține 127 de piese și reprezintă un cadou perfect pentru băieții și fetele cu vârste de peste 7 ani. Construcția ninja va inspira joaca și imaginația copiilor.

Jungle Raider măsoară peste 7 cm înălțime, 14 cm lungime și 8 cm lățime.

Cu instrucțiuni tipărite, acest set LEGO NINJAGO este disponibil și în aplicația Instructions PLUS, ceea ce îl face extra distractiv de construit. Disponibil în aplicația LEGO Life pentru smartphone și tabletă, Instructions Plus îți permite să rotești și să mărești imaginea pentru a ajuta copiii să construiască cele mai tari jucării.

Jucăriile colecționabile și minifigurinele LEGO® NINJAGO® le oferă copiilor un pașaport într-o lume fantastică plină de aventuri palpitante și le permite să își creeze poveștile lor preferate cu ninja.

Seturile LEGO NINJAGO se ridică la cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Seturile LEGO NINJAGO sunt testate riguros pentru a asigura că fiecare dintre aceste jucării unice atinge cel mai înalt standard global de siguranță și calitate.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

71700

Date produs

Număr piese
127
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Mașină
Categorie
LEGO Ninjago

S-ar putea sa-ti placa