LEGO Ninjago - Dragonul cibernetic al lui Jay 71711
  • LEGO Ninjago - Dragonul cibernetic al lui Jay 71711

Dragonul cibernetic al lui Jay

71711
259,99 lei
Stoc epuizat
Beneficiezi de Livrare Gratuită la acest produs!
Livrare prin Curier Expres în 24-48 ore!

Jucăria construibilă LEGO® NINJAGO® 71711 Dragonul cibernetic al lui Jay cu 5 minifigurine va fi adorată de fanii roboților ninja, care își vor putea crea propriile povești din Prime Empire.

Număr piese
518
Vârsta recomandată
8 + ani
Categorie
LEGO Ninjago

Dragonul cibernetic al lui Jay (71711) LEGO Ninjago

Ia-ți zborul cu Dragonul cibernetic al lui Jay în lupte epice și palpitante în Imperiul suprem și în orașul NINJAGO®! Trece această formidabilă creatură în mod de atac și trage cu lansatoare sale cu arc. Aliază-te cu Digi Jay și Digi Nya călărind dragonul pentru a-și înfrunta inamicii: Unagami și acoliții săi Richie și Hausner. Trebuie să triumfi și să păstrezi prețiosul Key-Tana galben!

Jucăria construibilă LEGO® NINJAGO® 71711 Dragonul cibernetic al lui Jay cu 5 minifigurine va fi adorată de fanii roboților ninja, care își vor putea crea propriile povești din Prime Empire. Acest dragon LEGO splendid este extrem de articulat și trage cu proiectile din lansatoarele sale cu arc.

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Piesele LEGO sunt încălzite, zdrobite, spulberate, aruncate, răsucite și analizate în aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura că fiecare set de construcție îndeplinește cele mai înalte standarde globale de siguranță și calitate!

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. 

71711

Date produs

Număr piese
518
Vârsta recomandată
8 + ani
Categorie
LEGO Ninjago