LEGO Ninjago - Castelul Împăratului Osândit 70678
  • LEGO Ninjago - Castelul Împăratului Osândit 70678

Castelul Împăratului Osândit

70678
499,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Unește-ți forțele cu eroii LEGO® NINJAGO® Lloyd FS, Cole și Akita și pregătește-te de o luptă terifiantă la Castelul Împăratului Părăsit! Atenție la giganticul Dragon de gheață Interzis care păzește castelul. Ferește-te de focurile arbaletei trase din castelul de gheață și de lansatorul cu arc din turnul de gheață.

Vârsta recomandată: 9+

Număr piese
1218
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Ninjago

Castelul Împăratului Osândit (70678) LEGO Ninjago

Unește-ți forțele cu eroii LEGO® NINJAGO® Lloyd FS, Cole și Akita și pregătește-te de o luptă terifiantă la Castelul Împăratului Părăsit! Atenție la giganticul Dragon de gheață Interzis care păzește castelul. Ferește-te de focurile arbaletei trase din castelul de gheață și de lansatorul cu arc din turnul de gheață. Luptă-te cu maleficul General Vex și cu războinicii lui Samurai Vifor - și nu te lăsa prins în închisoarea de gheață! Creează o tornadă Spinjitzu cu Lloyd FS pentru a dezvălui tronul Împăratului Gheții. Poți să iei Pergamentul Spinjitzu Interzis de la împărat și să oprești iarna glacială de pe Never-Realm?

Acest set de joacă include șapte minifigurine LEGO® NINJAGO®: Lloyd FS, Cole, Akita, Împăratul Glacial, generalul Vex, Blizzard Sword Master și Blizzard Archer.

Castelul Împăratului Osândit include tronul împăratului, arcadă de gheață și funcție de dezvăluire a tronului, cu un punct de atașament pentru vârtejul de spinjitzu al lui Lloyd, două turnuri, o arbaletă cu proiectile, o zonă pentru depozitarea armelor, plus arme și diverse accesorii, precum patine de gheață, o bâtă de hockey, o lopată, o katana și un pumnal.

Turnul de gheață este înarmat cu un lansator cu arc și are la bază o închisoare înghețată cu un os și loc pentru o minifigurină.

Această jucărie pentru copii include și un dragon de gheață cu coadă, cap și picioare articulate!

Armele includ o katana argintie și un ciocan de aur pentru Cole, pumnalul Akitei, sulul de pergament cu Spinjitzu Interzis al Împăratului Glacial, sulița de gheață a generalului Vex, cele două katane de gheață ale lui Blizzard Sword Master și arbaleta lui Blizzard Archer.

Printre accesorii se numără o glugă și un vârtej de spinjitzu pentru Lloyd, un cap și o mantie de lup pentru Akita, și armură de gheață pentru Împărat și pentru generalul Vex.

Recreează scene palpitante din serialul TV NINJAGO® cu această corabie ninja de jucărie!

Adaugă 70671 Călătoria lui Lloyd și 70676 Robotul Titan al lui Lloyd pentru și mai multe aventuri ninja pe Tărâmul de Nicăieri.

Castelul măsoară peste 22 cm înălțime, 32 cm lungime și 22 cm lățime.

Turnul de gheață măsoară peste 19 cm înălțime, 7 cm lungime și 6 cm lățime.

Dragonul de gheață măsoară peste 14 cm înălțime, 37 cm lungime și 51 cm lățime.

               

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

70678

Date produs

Număr piese
1218
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Ninjago