LEGO Ninjago - Călătoria lui Lloyd 70671
  • LEGO Ninjago - Călătoria lui Lloyd 70671

Călătoria lui Lloyd

70671
79,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Pornește într-o călătorie epică pe glacialul Never-Realm cu ninja Lloyd Garmadon NINJAGO® și lupul său! Luptă-te alături de el împotriva Războinicului Vifor, la fortăreața lui din sat. Ferește-te de săgețile arbaletei sale și ripostează cu torța aprinsă și katana lui Lloyd

Vârsta recomandată: 6+

Număr piese
81
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Categorie
LEGO Ninjago

Călătoria lui Lloyd (70671) LEGO Ninjago

Lloyd's Journey

Pornește într-o călătorie epică pe glacialul Never-Realm cu ninja Lloyd Garmadon NINJAGO® și lupul său! Luptă-te alături de el împotriva Războinicului Vifor, la fortăreața lui din sat. Ferește-te de săgețile arbaletei sale și ripostează cu torța aprinsă și katana lui Lloyd. Îl poți oare învinge pe acest războinic samurai pentru a recupera sabia de aur a lui Lloyd?

Acest set este adus la viață de imaginația copiilor și poate fi folosit pentru ore întregi de joacă! Jucăriile fără baterii ajută la dezvoltarea imaginației și abilităților de construcție independentă, și le oferă copiilor plăcerea de a inventa povești noi.

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. 

70671

Date produs

Număr piese
81
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Categorie
LEGO Ninjago