LEGO Minifigures - Minifigurină LEGO Disney seria 2 71024
  • LEGO Minifigures - Minifigurină LEGO Disney seria 2 71024

Minifigurină LEGO Disney seria 2

71024
19,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Fiecare minifigurină de colecție LEGO® din această serie vine cu unul sau mai multe elemente accesorii, plus un prospect al colecționarului și o placă de bază unică pentru expunere.

Vârsta recomandată: 5+

Număr piese
7
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Categorie
LEGO Minifigurine

Minifigurină LEGO Disney seria 2 (71024) LEGO Minifigurine

Alătură-te vrăjii cu Minifigurine LEGO® Disney Seria 2!

Conferă noi posibilități de joacă palpitantă oricărui set LEGO® cu 71024 Seria Disney 2 LEGO Minifigures. Această colecție, nouă din mai 2019, conține o galerie magică de personaje Disney exclusive, în ediție limitată. Salută-i pe Vintage Mickey, Vintage Minnie, Hercules, Jack Skellington, Scrooge McDuck, Huey, Dewey, Louie, Chip, Dale, Jasmine, Jafar, Hades, Elsa, Anna, Sally, Edna și Frozone! Fiecare minifigurină Disney vine într-o pungă „misterioasă” sigilată împreună cu unul sau mai multe elemente accesorii, plus un prospect al colecționarului și o placă de bază unică pentru expunere.

- Fiecare minifigurină de colecție LEGO® din această serie vine cu unul sau mai multe elemente accesorii, plus un prospect al colecționarului și o placă de bază unică pentru expunere. 18 de personaje LEGO® Minifigures Ediție limitată pentru a construi și interpreta propriile tale aventuri magice Disney!

- Include costume și accesorii, noi din mai 2019, incluzând pălării pentru Vintage Mickey și Minnie, cutie de cadouri pentru Jack Skellington, cască și armură pentru Jafar și o mică pasăre pentru Jasmine.

- Combină minifigurinele Seria Disney 2 cu oricare set LEGO® pentru posibilități de joacă fără sfârșit.

- Distrează-te făcând schimb de minifigurine cu prietenii tăi pentru a-ți completa colecția.

TE RUGĂM SĂ REŢII: Fiecare pungă „misterioasă” conține una dintre cele 18 minifigurine personaje Disney disponibile în această colecție. Dacă cumperi mai mult de o pungă „misterioasă”, s-ar putea să primești două sau mai multe minifigurine identice.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

71024

Date produs

Număr piese
7
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Categorie
LEGO Minifigurine