LEGO Minecraft - Portalul Nether 21143
  • LEGO Minecraft - Portalul Nether 21143

Portalul Nether

21143
259,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Construiește un portal, un sistem grozav de șine și pornește într-o călătorie prin Nether. Luptă-te cu Blaze-ul zburător și Ghast-ul aruncător de foc, activează cascada de lavă și minează glowstone luminos. Bucură-te de aventuri Minecraft

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
470
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Minecraft

Portalul Nether (21143) LEGO Minecraft

Așează-te în vagonet și treci prin portalul spre Nether!

Construiește un portal, un sistem grozav de șine și pornește într-o călătorie prin Nether. Luptă-te cu Blaze-ul zburător și Ghast-ul aruncător de foc, activează cascada de lavă și minează glowstone luminos. Bucură-te de aventuri Minecraft la vârfurile degetelor cu acest set LEGO® Minecraft (21143 The Nether Portal) - creat pentru tinerii fani ai jocului video de succes. Include și o minifigurină LEGO Minecraft Steve, plus un cub de magmă mic și un bebeluș de zombie pigman.

- Include o minifigurină LEGO® Minecraft™ Steve plus un blaze, cub de magmă mic și un bebeluș de zombie pigman, și o figurină ghast care lansează discuri de foc.

- Conține o zonă de Minecraft™ Nether construibilă, cu portal, flăcări, ciuperci și o funcție de cascadă de lavă, plus un vagonet de mină și o secțiune curbată de șine.

- Include un ghast nou pentru ianuarie 2018, mai mare, cu 9 tentacule, ochi roșii adânciți și funcție de lansare de disc care trage cu 2 proiectile succesiv.

- Înarmează-te cu sabia de diamant, sari în vagonet și treci prin portal pentru a ajunge în Nether!

- Luptă-te cu fiorosul blaze zburător și ghast-ul aruncător de foc și minează glowstone care chiar luminează pe întuneric!

- Activează funcția de cascadă pentru a da drumul lavei.

- Armele includ o sabie și un târnăcop.

- Accesoriile includ o poțiune roșie, un scut, un cufăr, un pat, un cub de magmă, cuarț de Nether și glowstone de minat.

- Eliberează-ți imaginația – reconstruiește setul pentru și mai multe creații LEGO® Minecraft™!

- Măsoară peste 16 cm înălțime, 19 cm lungime și 24 cm lățime.

               

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

21143

Date produs

Număr piese
470
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Minecraft