• -12%
LEGO Minecraft - Porc cu Bebeluș zombi 21157
  • LEGO Minecraft - Porc cu Bebeluș zombi 21157
  • LEGO Minecraft - Porc cu Bebeluș zombi 21157
  • LEGO Minecraft - Porc cu Bebeluș zombi 21157

Porc cu Bebeluș zombi

21157
78,99 lei
89,99 lei
În stoc
Livrare prin Curier Rapid în 24 ore!

Dă viață celui mai tare joc pe calculator cu acest Porc BigFig și bebeluș de zombi Minecraft™! Micuța creatură împielițată este rapidă și periculoasă - iar când călărește un Porc, se poate întâmpla orice!

Vârsta recomandată: 7+

Număr piese
159
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Minecraft

Porc cu Bebeluș zombi (21157) LEGO Minecraft

BigFig Pig with Baby Zombie

Dă viață celui mai tare joc pe calculator cu acest Porc BigFig și bebeluș de zombi Minecraft™! Micuța creatură împielițată este rapidă și periculoasă - iar când călărește un Porc, se poate întâmpla orice! Plasează și poziționează capul și picioarele Porcului, mișcă capul, picioarele și brațele Bebelușului de zombi... iar când acțiunea se termină aceștia vor arăta grozav în camera ta, împreună cu alte personaje din colecția BigFig LEGO® Minecraft.

Extinde universul palpitant Minecraft și în lumea reală! Aceste figurine mari Porc și zombi bebeluș sunt reprezentări colecționabile ale personajelor din jocul video, ideale pentru joacă și pentru a fi expuse.

Figurinele porc și zombi bebeluș, super mari și ușoare de construit, adaugă o nouă dimensiune fizică jocului Minecraft. Membrele articulate sporesc posibilitățile de joacă independentă.

Acest set construibil este ideal pentru jucătorii Minecraft de 7 ani sau mai mult și pentru orice fan LEGO care dorește să își extindă colecția Minecraft.

Porcul măsoară peste 10 cm lungime și 6 cm înălțime, iar zombi bebeluș are o înălțime de peste 7 cm.

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

21157

Date produs

Număr piese
159
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Minecraft