• -18%
LEGO Minecraft - Aventura din Taiga 21162
  • LEGO Minecraft - Aventura din Taiga 21162

Aventura din Taiga

21162
48,99 lei
59,99 lei
În stoc
Livrare prin Curier Rapid în 24 ore!

Fă o plimbare prin biomul rece ca gheața din Taiga! Construiește un foc de tabără pentru te încălzi în timp ce extragi minereuri rare cu dinamita. Ți-e foame?

Vârsta recomandată: 7+

Număr piese
74
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Minecraft

Aventura din Taiga (21162) LEGO Minecraft

The Taiga Adventure

Fă o plimbare prin biomul rece ca gheața din Taiga! Construiește un foc de tabără pentru te încălzi în timp ce extragi minereuri rare cu dinamita. Ți-e foame? Culege niște fructe de pădure roșii delicioase. Iată o Vulpe prietenoasă ... și apoi un Schelet! Atenție - a ieșit un Lup la vânătoare! Leagă-l de Schelet, se va bucura de oase! Vei avea nevoie de sabia ta de aur și de abilități Minecraft pentru a face față acestui atacator osos.

Pornește într-o călătorie palpitantă în stil LEGO Minecraft prin regiunile înghețate ale taigalei. Cu 4 personaje, inclusiv vulpea nouă pentru ianuarie 2020, copiii se pot bucura de joacă non-stop.

Cu Steve și sabia lui de aur, scheletul înarmat cu un arc cu săgeți și o vulpe și un lup, plus tufe de mure pentru provizii, un foc pentru căldură și TNT pentru a căuta minereuri, acest set LEGO Minecraft e plin de posibilități de joacă!

Băieții și fetele de 7 ani sau mai mult vor adora să construiască, să se joace, să rearanjeze și să se joace din nou cu acest set LEGO Minecraft versatil. Un cadou minunat pentru Crăciun, o zi de naștere sau oricare altă zi specială pentru un copil care vrea să găsească noi moduri de a se juca cu jocul preferat.

Setul construit măsoară peste 3 cm înălțime, 9 cm lungime și 9 cm lățime.

Acest set de joacă fără baterii îmbunătățește dexteritatea, creativitatea și abilitățile de rezolvare a problemelor, fie că te joci cu prieteni sau nu.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

21162

Date produs

Număr piese
74
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Minecraft