LEGO Marvel Super Heroes Avengers - Vehiculul lui Spider-Man 76114
  • LEGO Marvel Super Heroes Avengers - Vehiculul lui Spider-Man 76114

Vehiculul lui Spider-Man

76114
219,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Alarmă! Vulture și Sandman au jefuit un magazin de bijuterii din centrul orașului și au fugit cu diamantele! Vino să salvezi situația cu Spider-Man, fantezistul Spider-Man 2099 și Târâtorul păianjen al lui Spider-Man

Vârsta recomandată: 7+

Număr piese
418
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Marvel Super Heroes

Vehiculul lui Spider-Man 76114 LEGO Marvel Super Heroes

Alarmă! Vulture și Sandman au jefuit un magazin de bijuterii din centrul orașului și au fugit cu diamantele! Vino să salvezi situația cu Spider-Man, fantezistul Spider-Man 2099 și Târâtorul păianjen al lui Spider-Man. Lansează păianjeni și pânze tech asupra ticăloșilor, din Târâtorul păianjen. Ferește-te de imensul ciocan de nisip al lui Sandman și creează teribile arme de pânză pentru a-l opri pe Vulture în încercarea sa de a pleca în zbor. Capturează hoții și descoperă diamantele furate ascunse în baza de nisip!

Include 4 minifigurine: Spider-Man, Spider-Man 2099, Vulture și Sandman.

Vehiculul lui Spider-Man este prevăzut cu o carlingă pentru o minifigurină, 8 picioare de păianjen activate de mișcarea modelului, două lansatoare cu proiectile, și un lansator care trage cu păianjeni robotici sau cu pânze.

În set sunt incluse și baza de nisip construibilă a lui Sandman, cu 3 diamante furate, un dom transparent cu un diamant în interior, și aripile construibile ale lui Vulture.

Acest set construibil LEGO® include 9 elemente de pânză de păianjen cu care îți vei putea personaliza construcțiile, minifigurinele și armele.

Printre arme se numără lansatorul cu proiectile a lui Vulture și ciocanul din nisip construibil a lui Sandman.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

76114

Date produs

Număr piese
418
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Marvel Super Heroes