LEGO Marvel Super Heroes Avengers - Robotul păianjen contra Venom 76115
  • LEGO Marvel Super Heroes Avengers - Robotul păianjen contra Venom 76115

Robotul păianjen contra Venom

76115
269,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Unește-ți forțele cu Spider-Man și Ghost Spider pentru a o salva pe Mătușa May din ghearele imensului robot al lui Venom! Lansează păianjeni și pânze tech din modelul Robotul păianjen. Ține-te departe de limba și ghearele otrăvitoare ale Robotului Venom

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
604
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Robot
Categorie
LEGO Marvel Super Heroes

Robotul păianjen contra Venom 76115 LEGO Marvel Super Heroes

Unește-ți forțele cu Spider-Man și Ghost Spider pentru a o salva pe Mătușa May din ghearele imensului robot al lui Venom! Lansează păianjeni și pânze tech din modelul Robotul păianjen. Ține-te departe de limba și ghearele otrăvitoare ale Robotului Venom. Lansează un atac cu piroane, cu hover board-ul lui Ghost Spider. Apoi folosește propria gheară a Robotului păianjen pentru a-l captura pe Venom și a pune capăt ravagiilor malefice ale lui Symbiote!

Include patru minifigurine: Spider-Man, Ghost Spider, Venom și Aunt May.

Spider Mech este prevăzut cu o carlingă pentru o minifigurina, articulații mobile, lansator de paianjeni robotici/ panze, si o gheara de captura cu puncte de atasare pentru alte elemente de panza.

Venom Mech este prevazut cu o carlinga pentru o minifigurina, articulatii mobile, limba lunga si gheare de captura cu care poate prinde minifigurine.

In set sunt incluse si hover board-ul lui Ghost Spider cu doua lansatoare cu proiectile si o flacara translucida, plus 9 elemente de panza nou aparute in decembrie 2018, cu care iti vei putea personaliza constructiile, minifigurinele si armele.

Printre accesorii se numara inghetata matusii May.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

76115

Date produs

Număr piese
604
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Robot
Categorie
LEGO Marvel Super Heroes