LEGO Marvel Super Heroes Avengers - Quinjetul suprem al Răzbunătorilor 76126
  • LEGO Marvel Super Heroes Avengers - Quinjetul suprem al Răzbunătorilor 76126

Quinjetul suprem al Răzbunătorilor

76126
429,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Acest avion formidabil are carlingă cu deschidere pentru minifigurină, lansatoare de piroane, aripi reglabile, rotoare ce se învârt, compartiment pentru pasageri și un compartiment posterior cu deschidere cu lansator rapid pliabil de 6 piroane

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
838
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Avion
Categorie
LEGO Marvel Super Heroes

Quinjetul suprem al Răzbunătorilor (76126) LEGO Marvel Super Heroes

Creează Quinjetul suprem și luptă-te cu dușmanii Răzbunătorilor! Unește-ți forțele cu Răzbunătorii și zburați în conflictul cu Chitaurii în 76126 Quinjetul suprem al Răzbunătorilor LEGO® Marvel Avengers. Acest avion formidabil are carlingă cu deschidere pentru minifigurină, lansatoare de piroane, aripi reglabile, rotoare ce se învârt, compartiment pentru pasageri și un compartiment posterior cu deschidere cu lansator rapid pliabil de 6 piroane, și triciclu lansator de piroane.

Acest popular set de construcție de jucărie pentru copii are 6 minifigurine, incluzând Black Widow, Hawkeye, Rocket și Thor, toate cu decorațiuni de costume ale echipei Răzbunătorilor, noi din martie 2019, și arme super pentru a recrea scene palpitante din filmele Răzbunătorii Marvel.

Acest set construibil cu super eroi include șase minifigurine din universul Marvel, noi pentru martie 2019: Black Widow, Hawkeye, Rocket, Thor și 2 Chitauri.

Marvel Avengers Quinjet este prevăzut cu o carlingă pentru o minifigurină, două lansatoare de proiectile, un compartiment pentru pasageri care se deschide, cu două scaune și suport pentru arme, un compartiment lateral cu un lansator rapid cu șase proiectile și cu un vehicul cu trei roți, aripi ajustabile și elice rotative.

Vehiculul cu trei roți are un scaun pentru o minifigurină și două lansatoare de proiectile.

Printre arme se numără cele două bețe de energie ale lui Black Widow, arcul și săgețile lui Hawkeye, pușca lui Rocket și două blastere pentru Chitauri.

Minifigurinele LEGO® Black Widow, Hawkeye, Rocket și Thor au costume decorate cu simbolul echipei Avengers.

Recreează momente palpitante pline de acțiune din filmele Marvel Avengers cu această jucărie construibilă cu super eroi.

Avengers Quinjet măsoară peste 12 cm înălțime, 40 cm lungime și 28 cm lățime.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

76126

Date produs

Număr piese
838
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Avion
Categorie
LEGO Marvel Super Heroes