LEGO Marvel Super Heroes Avengers - Avionul Stark și atacul dronelor 76130
  • LEGO Marvel Super Heroes Avengers - Avionul Stark și atacul dronelor 76130

Avionul Stark și atacul dronelor

76130
319,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Unește-ți forțele cu Happy Hogan, Nick Fury, Mysterio și Spider-Man pentru o luptă aeriană în 76130 Stark Jet și atacul dronei LEGO® Marvel Spider-Man. Acest set de joc Spider-Man cu acțiune din plin are o jucărie model de avion Stark Jet construibil

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
504
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Avion
Categorie
LEGO Marvel Super Heroes

Avionul Stark și atacul dronelor (76130) LEGO Marvel Super Heroes

Zboară salvator cu Avionul Stark înarmat!
Unește-ți forțele cu Happy Hogan, Nick Fury, Mysterio și Spider-Man pentru o luptă aeriană în 76130 Stark Jet și atacul dronei LEGO® Marvel Spider-Man. Acest set de joc Spider-Man cu acțiune din plin are o jucărie model de avion Stark Jet construibil, cu 2 lansatoare de piroane, aripi reglabile, compartiment de depozitare a bombei de energie, carlingă dublă pentru minifigurine cu loc pentru pasager în spate pentru Spider-Man, și o funcție de trapă cu deschidere. Apasă butonul din partea de sus a avionului pentru a arunca bombe de energie, sau lasă-l pe Spider-Man să plonjeze pe firul de pânză de păianjen.

Această jucărie de construcție creativă include de asemenea 2 drone lansatoare de piroane și 4 minifigurine pentru a juca pe roluri scene de super-eroi din filmul Marvel Spider-Man: Departe de casă Marvel.
- Acest set de construcție pentru copii include 4 minifigurine Marvel Universe: Happy Hogan, Nick Fury, Spider-Man și Mysterio
- Stark Jet are carlingă dublă pentru minifigurine cu scaune de pilot pentru Happy Hogan și Nick Fury, autocolante cu panou de comandă, 2 pistoale, plus un scaun pentru pasager pentru Spider-Man, funcție de deschidere a trapei cu punct de prindere pentru elementul de fir de pânză de păianjen al lui Spider-Man, compartiment posterior de depozitare pentru 3 bombe de energie construibile, aripi reglabile și 2 lansatoare de piroane.
- Apasă butonul din partea de sus a avionului pentru a deschide trapa și aruncă bombe de energie, sau lasă-l pe Spider-Man să plonjeze din avion pe firul de pânză de păianjen.
- Fiecare jucărie dronă construibilă are 2 lansatoare de piroane.
- Armele includ pistolul lui Happy Hogan, lansatorul lui Nick Fury și elementele de energie de putere ale lui Mysterio pentru joacă creativă.
- Această jucărie de construcție Marvel include și elementul de fir de pânză de păianjen al minifigurinei Spider-Man.
- Minifigurinele Nick Fury și Mysterio sunt noi din mai 2019.
- Recreează scene palpitante cu super-eroi din filmul Marvel Omul-Păianjen: Departe de casă Marvel.
- Adaugă seturile de joc cu super-eroi 76128 Bătălia lui Molten Man Battle și 76129 Atacul lui Hydro-Man pentru și mai multă acțiune și joacă imaginativă Spider-Man.
- Jucăria de construcție Stark Jet măsoară peste 10 cm în înălțime, 38 cm în lungime și 25 cm în lățime.
- Fiecare dronă măsoară peste 4 cm în lungime, 4 cm în lățime şi 2 cm în lăţime.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

76130

Date produs

Număr piese
504
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Avion
Categorie
LEGO Marvel Super Heroes