LEGO Marvel Super Heroes Avengers - Atacul lui Hydro-Man 76129
  • LEGO Marvel Super Heroes Avengers - Atacul lui Hydro-Man 76129

Atacul lui Hydro-Man

76129
219,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Această jucărie de construcție cu acțiune din plin are o cafenea pe malul canalului cu mașină de cafea construibilă, masă și scaune pentru minifigurine în exterior, și o funcție de explodare, plus un pod cu funcție de explodare

Vârsta recomandată: 7+

Număr piese
471
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Marvel Super Heroes

Atacul lui Hydro-Man (76129) LEGO Marvel Super Heroes

Creează o încântătoare scenă venețiană ... apoi cauzează haos cu Hydro-Man! Mergi într-o vizită romantică la Veneția împreună cu Peter Parker și MJ, apoi apără orașul de amenințătoarea creatură de apă din 76129 Atacul lui Hydro-Man LEGO® Marvel Spider-Man.

Această jucărie de construcție cu acțiune din plin are o cafenea pe malul canalului cu mașină de cafea construibilă, masă și scaune pentru minifigurine în exterior, și o funcție de explodare, plus un pod cu funcție de explodare, puncte de prindere pentru minifigurine și un canal subteran cu o figurină șobolan LEGO.

Acest set de joc Spider-Man include de asemenea o gondolă și 4 minifigurine cu arme și accesorii - incluzând un cap interschimbabil Spider-Man pentru Peter Parker și 9 elemente de pânză de păianjen asortate - pentru joacă creativă, și pentru a recrea scene cu super-eroi din filmul Marvel Spider-Man: Departe de casă Marvel.

Acest set de joacă cu Spider-Man include patru minifigurine din universul Marvel: MJ, Peter Parker, Mysterio și Hydro-Man, plus o figurină LEGO șobolan.

Această jucărie construibilă LEGO® Marvel Spider-Man conține o scenă venețiană cu o cafenea pe un canal, un pod, o gondola și o bază din apă construibilă pentru Hydro-Man.

Cafeneaua are un turn cu puncte de atașament pentru minifigurine și pentru pânzele de păianjen, o grădină pe acoperiș cu plante, un aparat de cafea construibil și o terasă.

Terasa este prevăzută cu funcție de explodare, și conține o masă construibilă, o ceașcă de cafea, o felie de pizza și un ziar, două scaune pentru minifigurine, un felinar construibil și flori.

Podul este prevăzut cu funcție de explodare și include puncte de atașament pentru minifigurine și pentru elementele de pânză, canal cu o figurină LEGO șobolan, o felie de pizza și o piatră prețioasă.

Gondola are două locuri pentru minifigurine și o vâslă.

Activează funcțiile de explozie ale cafenelei și podului pentru a arunca minifigurinele în canal.

Construiește și reconstruiește baza de apă a lui Hydro-Man pentru a-l ridica la diverse înălțimi.

Acest set de joacă cu super eroi include două proiectile de energie pentru Hydro-Man.

Printre accesorii se numără capul de Spider-Man pentru Peter Parker, plus nouă pânze de păianjen cu care îți vei putea personaliza construcțiile, minifigurinele și armele.

Peter-Parker, Mysterio și Hydro-Man sunt noi pentru mai 2019.

Recreează scene palpitante cu super eroi din filmul Marvel Spider-Man: Far from Home cu acest set de construcție distractiv pentru copii.

Adaugă seturile construibile 76128 Bătălia cu Molten Man și 76130 Avionul Stark și atacul dronelor pentru și mai multă acțiune în stil Spider-Man.

Scena venețiană măsoară peste 17 cm înălțime, 25 cm lungime și 9 cm lățime.

Gondola măsoară peste 3 cm înălțime, 9 cm lungime și 3 cm lățime.

Baza de apă construibilă a lui Hydro-Man măsoară peste 7 cm înălțime, 6 cm lungime și 6 cm lățime.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

76129

Date produs

Număr piese
471
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Marvel Super Heroes