LEGO Juniors - Evadarea Pteranodonului 10756
  • LEGO Juniors - Evadarea Pteranodonului 10756

Evadarea Pteranodonului

10756
119,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Atenție, vulcanul e pe cale să erupă! Nu scăpa din ochi fluxul de lavă în timp ce aștepți sosirea elicopterului salvator. Iată-l! Apucă frânghia care se balansează din ușă și urcă-te înauntru căci bulgărele de lavă se apropie.

Număr piese
84
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Tip construcție
Elicopter
Categorie
LEGO Juniors

Evadarea Pteranodonului (10756) LEGO Juniors

Atenție, vulcanul e pe cale să erupă! Nu scăpa din ochi fluxul de lavă în timp ce aștepți sosirea elicopterului salvator. Iată-l! Apucă frânghia care se balansează din ușă și urcă-te înauntru. Grăbește-te, căci bulgărele de lavă se apropie. Hei, dar ce-i asta? Pteranadonul acela se apropie repede în zbor; poți scăpa înainte să te ajungă?

Ajută-ți copilul să exploreze o lume plină de aventură în stil LEGO® Juniors Jurassic World! Acest set palpitant conține un elicopter ușor de construit cu o bază simplă și elice rotative, un vulcan mic cu bucăți de lavă construibile și un Pteranodon construibil cu cioc și aripi articulate.

Această jucărie bestială pentru băieți și fete include și instrucțiuni simple de construcție și joacă, cu piese introductive mai mari pentru a-i ajuta pe copiii mai mici să își dezvolte încrederea în sine. Include două minifigurine și un Pteranodon.

- Include două minifigurine: un vânător și un pilot.

- Setul conține un elicopter cu elice rotativă, lanț și o bază simplă.

- În set sunt incluse și un avanpost mic, un vulcan mic cu lavă și două mingi de lavă construibile, plus un Pteranodon construibil cu aripi articulate și cioc care se deschide.

- Printre accesorii se numără o pușcă cu tranchilizante și o stație de transmisie.

- Această jucărie bestială pentru copii este destinată vârstelor de peste 4 ani.

- Include modele ușor de construit cu piese introductive mai mari și baze simple pentru construcție rapidă, plus instrucțiuni simple de construcție și joacă.

- Toate seturile LEGO® Juniors sunt perfect compatibile cu toate celelalte seturi LEGO.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

10756

Date produs

Număr piese
84
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Tip construcție
Elicopter
Categorie
LEGO Juniors