LEGO Hidden Side - Trenul expres al fantomelor 70424
  • LEGO Hidden Side - Trenul expres al fantomelor 70424

Trenul expres al fantomelor

70424
399,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Explorează Partea ascunsă în continuă schimbare, dezleagă noi mistere, găsește lucruri grozave, prinde și colecționează fantome, și învinge-l pe Bawa, șeful fantomelor - dacă ai curaj.

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
697
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Trenuleț
Categorie
LEGO Hidden Side

Trenul expres al fantomelor (70424) LEGO Hidden Side

Aplicația LEGO Hidden Side este disponibilă gratuit în Google Play și App Store dar numai pentru anumite telefoane. Verifică lista dispozitivelor compatibile aici: https://www.lego.com/devicecheck

Veniți cu toții să trăim experiența unui joc de vânătoare de fantome cu realitate augmentată!

Ai curajul să intri în Partea ascunsă? Descarcă aplicația LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre tren pentru a-l face să prindă viață. Interacțiunea cu modelul din lumea reală declanșează acțiuni în aplicație. Convinge-te singur!

Explorează Partea ascunsă în continuă schimbare, dezleagă noi mistere, găsește lucruri grozave, prinde și colecționează fantome, și învinge-l pe Bawa, șeful fantomelor - dacă ai curaj.

Poți opri fantomele la timp? Unește-ți forțele cu eroii Jack Davids și Parker Jackson, când aceștia folosesc cea mai recentă tehnologie de vânătoare de fantome creată de J.B. pentru a învinge fantomele. Sau interpretează propriile tale aventuri de vânătoare de fantome cu acest formidabil set de construcție cu cărămizi LEGO!

Această jucărie cu realitate augmentată include 5 figurine: eroii Jack Davids și Parker L. Jackson, geniul tehnologic J.B., agenta de bilete Ms. Santos și vânzătorul de bilete Chuck.

Acest tren de jucărie LEGO are o grămadă de funcții distractive, cum ar fi aripile fantomatice care se deschid din lateral, camera de exorcizare a fantomelor care o bântuie pe Ms. Santos, și un tun anti-fantomă pentru a învinge spiritele malefice și a restaura gara la forma ei normală.

Bazate în orașul Newbury, unde fantomele bântuie oamenii și clădirile, seturile de joacă LEGO Hidden Side oferă copiilor joaca de-a vânătoarea de fantome, combinând modelele LEGO fizice cu realitatea augmentată complet interactivă.

Construiește și joacă-te cu setul fizic apoi adu-l la viață în timp ce interacționezi cu el și îl vezi prin aplicație.

Când folosești aplicația LEGO Hidden Side e ca și cum te-ai uita printr-o fereastră spre o Lume Ascunsă înfricoșătoare plină de mistere de rezolvat, fantome de învins și câte un boss fantomă de înfrânt în fiecare set.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

70424

Date produs

Număr piese
697
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Trenuleț
Categorie
LEGO Hidden Side