LEGO Hidden Side - Liceul bântuit Newbury 70425
  • LEGO Hidden Side - Liceul bântuit Newbury 70425

Liceul bântuit Newbury

70425
599,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Ai curajul să vizitezi Liceul Newbury în Partea ascunsă? Descarcă aplicația LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre școală pentru a o face să prindă viață. Joaca cu modelul din lumea reală declanșează acțiuni în aplicație.

Vârsta recomandată: 9+

Număr piese
1474
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Hidden Side

Liceul bântuit Newbury (70425) LEGO Hidden Side

Aplicația LEGO Hidden Side este disponibilă gratuit în Google Play și App Store dar numai pentru anumite telefoane. Verifică lista dispozitivelor compatibile aici: https://www.lego.com/devicecheck

O experiență de joacă la școală cu distracție înfricoșătoare din plin cu realitate augmentată!

Ai curajul să vizitezi Liceul Newbury în Partea ascunsă? Descarcă aplicația LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre școală pentru a o face să prindă viață. Joaca cu modelul din lumea reală declanșează acțiuni în aplicație. Explorează Partea ascunsă în continuă schimbare, dezleagă noi mistere, găsește lucruri grozave, prinde toate fantomele și adaugă-le la colecția ta, și învinge-l pe Dl. Nibs, șeful fantomelor - dacă ai curaj. Îi poți ajuta pe eroii Jack Davids și Parker Jackson să învingă fantomele și să readucă școala la normalitate? Uită-te la toate detaliile formidabile și vezi dacă poți găsi camera și indiciile ascunse. Sau interpretează propriile tale aventuri de vânătoare de fantome cu acest formidabil set de construcție cu cărămizi LEGO!

Această jucărie cu realitate augmentată include 8 figurine: eroii Jack Davids și Parker L. Jackson, Elton Douglas, Rose Davids, directoarea Mrs. Clarke, studenții Paola și Wade, plus cățelul-fantomă Spencer.

Această școală LEGO include o grămadă de funcții, printre care o cameră ascunsă, o stație de autobuz în față, un laborator de informatică, o bibliotecă, o baie, un laborator de chimie și un turn cu clopot. Întreaga clădire a liceului poate să se transforme din starea normală în cea bântuită.

Merge de minune împreună cu setul 70423 Autobuzul pentru Interceptări Paranormale 3000 pentru și mai multe aventuri bântuite la școală.

Bazate în orașul Newbury, unde fantomele bântuie oamenii și clădirile, seturile de joacă LEGO Hidden Side oferă copiilor joaca de-a vânătoarea de fantome, combinând modelele LEGO fizice cu realitatea augmentată complet interactivă.

Construiește și joacă-te cu setul fizic apoi adu-l la viață în timp ce interacționezi cu el și îl vezi prin aplicație.

Când folosești aplicația LEGO Hidden Side e ca și cum te-ai uita printr-o fereastră spre o Lume Ascunsă înfricoșătoare plină de mistere de rezolvat, fantome de învins și câte un boss fantomă, ca de exemplu Mr. Nibs, de înfrânt în fiecare set.

Pentru a vă putea bucura de experiența realității augmentate pe deplin, o tabletă sau un telefon mobil este necesar, dar acestea nu sunt incluse.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

70425

Date produs

Număr piese
1474
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Hidden Side