LEGO Hidden Side - Camionul de cascadorii al lui El Fuego 70421
  • LEGO Hidden Side - Camionul de cascadorii al lui El Fuego 70421

Camionul de cascadorii al lui El Fuego

70421
209,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Ești pregătit pentru Partea ascunsă? Ajută-l pe eroul Jack Davids și pe neînfricatul său amic cascador, El Fuego, să-i prindă și să-i învingă pe cei 2 motocicliști fantomă bântuiți, Joey și Dwayne!

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
428
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Hidden Side

Camionul de cascadorii al lui El Fuego (70421) LEGO Hidden Side

Aplicația LEGO Hidden Side este disponibilă gratuit în Google Play și App Store dar numai pentru anumite telefoane. Verifică lista dispozitivelor compatibile aici: https://www.lego.com/devicecheck

O experiență de joc dinamică AR, cu totul interactivă cu urmărire de fantome!

Ești pregătit pentru Partea ascunsă? Ajută-l pe eroul Jack Davids și pe neînfricatul său amic cascador, El Fuego, să-i prindă și să-i învingă pe cei 2 motocicliști fantomă bântuiți, Joey și Dwayne! Descarcă aplicația LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre Camionul de cascadorii al lui El Fuego pentru a-l face să prindă viață. Explorează Partea ascunsă în continuă schimbare, dezleagă noi mistere, găsește lucruri grozave, prinde toate fantomele și adaugă-le la colecția ta și învinge-l pe Samuel Manson, șeful fantomelor - dacă ai curaj. Sari pe scaunul șoferului cu El Fuego, pentru cascadorii formidabile îndrăznețe. Sau interpretează propriile tale aventuri de vânătoare de fantome cu acest formidabil set de construcție cu cărămizi LEGO!

Această jucărie cu realitate augmentată include 4 figurine: eroul Jack Davids și cascadorul El Fuego, motocicliștii Dwayne și Joey, plus cățelul-fantomă Spencer.

Această jucărie unică include un camion de cascadorii cu suspensie pe spate, spațiu pentru 2 minifigurine în cabină și un tun anti-fantomă, plus o motocicletă cu 3 roți bestială cu spațiu pentru 2 minifigurine.

Bazate în orașul Newbury, unde fantomele bântuie oamenii și clădirile, seturile de joacă LEGO Hidden Side oferă copiilor joaca de-a vânătoarea de fantome, combinând modelele LEGO fizice cu realitatea augmentată complet interactivă.

Construiește și joacă-te cu setul fizic apoi adu-l la viață în timp ce interacționezi cu el și îl vezi prin aplicație.

Când folosești aplicația LEGO Hidden Side e ca și cum te-ai uita printr-o fereastră spre o Lume Ascunsă înfricoșătoare plină de mistere de rezolvat, fantome de învins și câte un boss fantomă de înfrânt în fiecare set.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

70421

Date produs

Număr piese
428
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Hidden Side