LEGO Hidden Side - Bun venit în Hidden Side 70427
  • LEGO Hidden Side - Bun venit în Hidden Side 70427

Bun venit în Hidden Side

70427
99,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Această jucărie cu vânătoare de fantome – 70427 Bun venit în Hidden Side – combină joaca LEGO creativă cu o aplicație, care atunci când interactionezi cu modelul construit dă naștere unor evenimente în lumea digitală.

Vârsta recomandată: 7+

Număr piese
189
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Hidden Side

Bun venit în Hidden Side (70427) LEGO Hidden Side

Plonjează într-o uimitoare experiență de realitate augmentată (AR) cu unul sau mai mulți jucători, cu acest set LEGO® Hidden Side. Construiește metroul bântuit cu minifigurinele Jack, Axel Chops, Scrimper și Waylon, descarcă aplicația gratuită AR Hidden Side, și scanează modelul cu dispozitivul tău inteligent pentru a-i da viață. Apoi vânează fantome, rezolvă mistere, înfrunt-o pe Lady E, șefa fantomelor, și ajută-l pe Jack să scape din lumea digitală bântuită!

Fanii realității virtuale și ai jocurilor video vor adora universul incredibil LEGO® Hidden Side, unde lumea fizică și cea digitală se îmbină într-o realitate augmentată cu moduri de single sau multiplayer! Această jucărie cu vânătoare de fantome – 70427 Bun venit în Hidden Side – combină joaca LEGO creativă cu o aplicație, care atunci când interactionezi cu modelul construit dă naștere unor evenimente în lumea digitală.

Această jucărie LEGO® Hidden Side combină joaca creativă cu seturile LEGO cu o aplicație care oferă o realitate augmentată pentru single player sau multiplayer. Ideală pentru copiii peste 7 ani.

Ce găsești în cutie? Un copac bântuit LEGO® Hidden Side cu detalii și funcții distractive, plus 4 minifigurine: vânătorul de fantome Jack și 3 locatari posedați – Axel Chops, Scrimper și Waylon.

Acest model LEGO dezvăluie o lume digitală incredibilă atunci când e vazut prin ecranul unui smart device echipat cu aplicația LEGO® Hidden Side AR. Copiii pot vâna fantome, rezolva mistere și pot învinge fantoma boss a setului, Lady E.

Această jucărie construibilă nu necesită baterii. Aplicația Hidden Side AR este compatibilă cu anumite dispozitive iOS și Android. Compatibilitatea dispozitivului se poate verifica pe www.LEGO.com/devicecheck.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

70427

Date produs

Număr piese
189
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Hidden Side