LEGO Hidden Side - Autobuz paranormal Intercept 3000 70423
  • LEGO Hidden Side - Autobuz paranormal Intercept 3000 70423

Autobuz paranormal Intercept 3000

70423
299,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

E timpul să intri în Partea ascunsă! Ai curajul? Descarcă aplicația LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre modelul autobuz școlar pentru a-l face să prindă viață. Joacă-te cu modelul și vezi ce se întâmplă în aplicație

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
689
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO Hidden Side

Autobuz paranormal Intercept 3000 (70423) LEGO Hidden Side

Aplicația LEGO Hidden Side este disponibilă gratuit în Google Play și App Store dar numai pentru anumite telefoane. Verifică lista dispozitivelor compatibile aici: https://www.lego.com/devicecheck

Prinde fantome cu acest autobuz școlar însuflețit și ai parte de o experiență de joacă AR distractivă!

E timpul să intri în Partea ascunsă! Ai curajul? Descarcă aplicația LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre modelul autobuz școlar pentru a-l face să prindă viață. Joacă-te cu modelul și vezi ce se întâmplă în aplicație.

Explorează Partea ascunsă în continuă schimbare, dezleagă noi mistere, găsește lucruri grozave, prinde și colecționează fantome, și învinge figurina Spewer, șeful fantomelor - dacă ai curaj. Cei 2 muncitori bântuiți atacă, iar toaleta monstru bântuită de fantome lansează țigle maronii - pfui! Poți să îi învingi? Scoate postul de comandă și desfășoară tunurile laterale - e timpul să prinzi fantome! Sau interpretează propriile tale aventuri de vânătoare de fantome cu acest formidabil set de construcție cu cărămizi LEGO!

Această jucărie cu realitate augmentată include 6 figurine: eroii Jack Davids și Parker L. Jackson, munictorii Nanna și Bill, plus cățelul-fantomă Spencer și legendarul aligator albinos pentru a te juca pe roluri.

Această jucărie autobuz LEGO include un centru de comandă care poate fi scos în afară, două tunuri anti-fantomă extensibile, scannere pe acoperiș și spațiu pentru 4 minifigurine la interior. Toaleta portabilă se poate transforma într-un monstru bântuit care lansează proiectile.

Merge de minune împreună cu setul Liceul Bântuit din Newbury 70425 și mai multe aventuri bântuite la școală.

Bazate în orașul Newbury, unde fantomele bântuie oamenii și clădirile, seturile de joacă LEGO Hidden Side oferă copiilor joaca de-a vânătoarea de fantome, combinând modelele LEGO fizice cu realitatea augmentată complet interactivă.

Construiește și joacă-te cu setul fizic apoi adu-l la viață în timp ce interacționezi cu el și îl vezi prin aplicație.

Când folosești aplicația LEGO Hidden Side e ca și cum te-ai uita printr-o fereastră spre o Lume Ascunsă înfricoșătoare plină de mistere de rezolvat, fantome de învins și câte un boss fantomă de înfrânt în fiecare set.

Pentru a vă putea bucura de experiența realității augmentate pe deplin, o tabletă sau un telefon mobil este necesar, dar acestea nu sunt incluse. Compatibil cu anumite dispozitive iOS și Android. Verificați compatibilitatea pe www.LEGO.com/devicecheck. Cereți permisiunea părinților înainte de a intra online.

Autobuzul măsoară peste 15 cm înălțime, 10 cm lățime și 29 cm lungime.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

70423

Date produs

Număr piese
689
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO Hidden Side