LEGO Hidden Side - Atacul de la baraca cu creveți 70422
  • LEGO Hidden Side - Atacul de la baraca cu creveți 70422

Atacul de la baraca cu creveți

70422
269,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Ești pregătit să intri în Partea ascunsă bântuită? Descarcă aplicația LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre modelul Atacul de la baraca cu creveți pentru a-l face să prindă viață.

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
578
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Hidden Side

Atacul de la baraca cu creveți (70422) LEGO Hidden Side

Aplicația LEGO Hidden Side este disponibilă gratuit în Google Play și App Store dar numai pentru anumite telefoane. Verifică lista dispozitivelor compatibile aici: https://www.lego.com/devicecheck

O misiune culinară nebunească de vânătoare de fantome, combinată cu o experiență de joacă AR!

Ești pregătit să intri în Partea ascunsă bântuită? Descarcă aplicația LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre modelul Atacul de la baraca cu creveți pentru a-l face să prindă viață.

Explorează Partea ascunsă în continuă schimbare, dezleagă noi mistere, găsește lucruri grozave, prinde și colecționează fantome, și învinge-l pe șeful fantomelor - dacă ai curaj. Bucătarul Enzo și chelnerița Sally sunt bântuiți de șeful fantomelor Anomalo și creează mari probleme pentru clienții de la Baracă.

Intră în acțiune împreună cu Parker Jackson, cu kartul high-tech. Setul de joc este doldora de detalii formidabile și are o inscripție Shrimp Shack care poate deveni bântuită! Sau interpretează propriile tale aventuri de vânătoare de fantome cu acest formidabil set de construcție cu cărămizi LEGO!

Această jucărie cu realitate augmentată include 6 figurine: Jack Davids cu smartphone și Parker L. Jackson cu smartphone, Bucătarul Enzo cu două cuțite, Sally cu tavă și ceașcă, Ronny și Spencer, cățelul-fantomă al lui Davids.

Această jucărie unică include o mașină de karting cu spațiu pentru 2 minifigurine, o bucătărie detaliată în interiorul colibei și un semn mare în formă de crevete care se rotește pentru a deveni un semn bântuit.

Bazate în orașul Newbury, unde fantomele bântuie oamenii și clădirile, seturile de joacă LEGO Hidden Side oferă copiilor joaca de-a vânătoarea de fantome, combinând modelele LEGO fizice cu realitatea augmentată complet interactivă.

Construiește și joacă-te cu setul fizic apoi adu-l la viață în timp ce interacționezi cu el și îl vezi prin aplicație.

Când folosești aplicația LEGO Hidden Side e ca și cum te-ai uita printr-o fereastră spre o Lume Ascunsă înfricoșătoare plină de mistere de rezolvat, fantome de învins și câte un boss fantomă, ca de exemplu Anomalo, de înfrânt în fiecare set.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

70422

Date produs

Număr piese
578
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Hidden Side